fbpx

5 najboljših kampov na Hrvaškem, kjer so dobrodošli tudi psi

Foto: Connor Moynihan / Unsplash

Ker si tudi naši hišni ljubljenčki zaslužijo odmor, smo izbrali pet najboljših namestitev, ki so dovolj blizu, da vožnja ne bo preveč naporna, a dovolj daleč, da pozabite na skrbi. To so najboljši kampi na Hrvaškem s pasjo plažo, kjer je dobrodošel tudi vaš kosmatinec.

Arena One 99, Pomer

Luksuzni glamping Arena One 99 je kot nalašč za oddih s hišnim ljubljenčkom. Že v opisu namestitve pa je mogoče začutiti, da so dobrodošli prav vsi, ne le psi. Obljubljajo, da bodo vaši kosmatinčki deležni tople dobrodošlice in da bodo storili vse, za vaš miren oddih v objemu narave. Na voljo so vam pasja plaža s pasjimi skrivališči in tuši namenjeni le kosmatincem. V bližnjem baru ne bodo pozabili na posodico z vodo.

Kamp Lanterna, Tar

Lanterna Premium Camping Resort – Happy Dog Premium Village je namenjena izključno lastnikom hišnih ljubljenčkov in njihovim kosmatincem. Psi se bodo razveselili urejene pasje plaže in igrišča. Posebno presenečenje pa je Pet Paradise, kjer lahko najdete prodajalno s potrebščinami za hišne ljubljenčke, salon za striženje in urejanje ter prostor za kopanje.

Kamp Slatina, Cres

Na otoku Cres del kampov, pod lastništvom družbe Jadranka, ponuja prav posebno doživetje za kosmatinčke. Program imenovan Camping cum cane vsebuje opremo za psa v kampu, certificirane pasje učitelje in tečaje. Na voljo so tudi pasja ležišča v mobilnih hišicah. V sklopu kampov so tudi prostorna igrišča, kjer se lahko sprehajate brez povodca, ljubljenčka pa po kopanju osvežite v pasji kopalnici.

Premium Pet friendly Polidor, Funtana

Kamp Polidor za vse, ki se ne želijo ločiti od svojih ljubljenčkov omogoča posebne mobilne hišice, ki so tematsko opremljene in nudijo tudi ležišče za kosmatinca. Hišice so tudi ograjene, tako se lahko vsi kosmati gostje prosto gibljejo okrog, v slabem vremenu tudi po pokriti terasi, ki meri 20 m2. V hišici so tudi posode za kosmatinčka, v kampu pa so na voljo tudi tuši za pse in pasja plaža z pasjim barom.

Kamp Sirena, Novigrad

Tukaj se bodo tudi hišni ljubljenčki počutili kot doma, saj so jim na voljo velike sprehajalne površine, pasja plaža, pa tudi tuši. Nad bivanjem v kampu, le nekaj minut stran od Novigrada bo navdušena celotna družina, saj pse povsod lahko vzamete s seboj. To pa še ni vse. Ob prihodu vašega kosmatega prijatelja čaka darilo, topla odeja in skodelice za vodo.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!