5 stvari, ki bi jih morali vedeti o močnih ženskah!

"Ženska je kot vrečka čaja - kako močna je, izveš šele, ko se znajde v vroči vodi." - Eleanor Roosevelt

Morda še niste vedeli, ampak …

 … močne ženske jokajo

Močne ženske se morda zdijo zelo močne, ampak tudi jokajo. Včasih so zelo ranljive, a ​​tega ne bodo pokazale drugim. Le v objemu svoje sobe si dovolijo izjokati bolečino, le tam pokažejo, kako krhke so pravzaprav. Ker pa so močne ženske, bodo zjutraj vstale in se soočile z novim dnevom.

… močne ženske potrebujejo pomoč

Močne ženske potrebujejo nekoga, na katerega se lahko obrnejo za podporo. Pridejo dnevi, ko so utrujene od tega, da so venomer močne. Potrebujejo nekoga, ki jim bo dal občutek, da je v redu, tudi če nekaj časa niso OK. Potrebujejo nekoga, ki jih bo preprosto objel in jim dal občutek, da niso same. Za močno osebnostjo stoji nekdo, ki potrebuje ljubezen in skrb.

… močna ženska se bo borila za tistega, ki ga ljubi

Močne ženske bodo storile vse, da obdržijo tistega, ki ga ljubijo. So dovolj pogumne, da spustijo vse iz nadzora, da pokažejo partnerju, kako zelo jih imajo rade. Močne ženske tudi vedo, kdaj se morajo ustaviti. Ko spoznajo, da ne dobijo ljubezni, ki si jo zaslužijo, ne bodo pomislile dvakrat, da bi odšle. In ko enkrat odidejo, ni povratka nazaj.

… močne ženske so finančno preskrbljene

Močne ženske so zelo neodvisne. Zaslužijo same. Vse stvari, ki jih želijo, lahko kupijo . Ne potrebujejo nekoga z denarjem, da bi bile srečne. Močne ženske preprosto potrebujejo nekoga, ki bo ob koncu dneva tam. Potrebujejo nekoga močnejšega od njih, da jih ujame, ko ne morejo več nositi vse prtljage, ki jo imajo.

… močne ženske so včasih zelo osamljene

Samo zaradi tega, ker se močne ženske zdijo pogumne in da lahko vse naredijo same, še ne pomeni, da morajo. Da, stvari lahko delajo same. Vse lahko naredijo same, toda tisto, česar drugi ne razumejo, je, da lahko uživajo ne samo same s seboj, ampak tudi v družbi ozkega kroga ljudi.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
“Slabi ljudje se maščujejo. Močni ljudje odpuščajo. Inteligentni ljudje ignorirajo.” Ti Einsteinovi citati bodo spremenili vaše razmišljanje!