5 super simpatičnih nastanitev za vikend v Opatiji

Foto: booking.com

Razlogov za obisk Opatije je veliko, od tega, da se nahaja tik čez mejo, do čistega morja in odlične kulinarike. Zatorej se usedite za volan in se podajte na izlet v to slikovito obmorsko mesto.

Villa Ariston

V stari secesijski vili med Opatijo in Lovranom so uredili privlačno vilo, ki s svojo kulinarično ponudbo žanje nagrade in priznanja. Villa Ariston se nahaja tik ob slovitem obmorskem sprehajališču ter gostom ponuja čudovite poglede na morje in prekrasen prelivni bazen.

Villa AltaVista

Luksuzna Villa AltaVista se lahko pohvali z zunanjim ogrevanim bazenom in privatnim igriščem za mini golf. Prav ste slišali! Poleg tega pa vam je v sklopu vile na voljo tudi miza za biljard, izbirate pa lahko tudi med izposojo koles. Vila ima kar štiri spalnice, v sklopu privatnega wellnessa pa najdete tudi termalni vrelec in savno.

Villa Stella

Le nekaj minut iz starega središča Opatije se nahaja Villa Stella, ki vam omogoča, da se okopate v zasebnem zunanjem bazenu ali pa priredite piknik na prijetnem zelenem vrtu. V sklopu vile se nahajajo štiri spalnice in tri kopalnice, pri snovanju opreme pa so lastniki imeli v mislih tudi najmlajše.

Boutique Hotel Mali Raj

Butični hotel Mali Raj ob obmorskem sprehajališču poleg bližnje plaže, ki je tik pod hotelom, nudi tudi notranji bazen. Okusno opremljene sobe se lahko pohvalijo z balkoni s pogledom na morje, vsako jutro pa vam na čudoviti terasi nad morjem postrežejo tudi okusen zajtrk.

Villa Vilma

Domačnost, je beseda s katero bi najbolje opisali videz simpatične Ville Vilme. Nahaja se slab kilometer stran od opatijske promenade, zato pa zaradi dvignjene lege nudi prekrasne poglede na morski horizont. V sklopu vile sta tudi polno opremljena kuhinja in čudovita sončna terasa.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!