6 nenavadnih lepotnih trikov, ki jih modeli ne želijo razkriti

Modeli razkrivajo lepotne trike.

Verjetno ste se kdaj vprašali, kako modeli ohranjajo izjemno lepoto. Čeprav marsikdo poskuša slediti istim pravilom, se zdi, da ne delujejo enako kot na njih. No, ne počnete nič narobe, preprosto ne poznate vseh skrivnosti.

Pregledali smo nekaj trikov, ki jih uporabljajo modeli, in pripravili seznam neprecenljivih lepotnih nasvetov, s katerimi boste dosegli isti učinek in se tudi počutili kot kraljice.

Te nenavadne lepotne trike uporabljajo modeli, a jih ne želijo razkriti:

1. Maska iz zlata

Tudi če nikoli ne namenite časa za nego kože, je maska iz zlata trik, ki ga mnogi modeli uporabljajo za dosego čudovite kože na obrazu. Noč pred velikim dogodkom modeli pogosto uporabljajo to razkošno masko, ki poskrbi za njihovo kožo, da je videti kot nova.

2. Svež obraz

View this post on Instagram

This time is Personal… 💄💋✨ #betterbeauty

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Redko boste opazili modele, da so močno naličeni. Ne glede na to, kako dobro so ličila videti, ta še zmeraj negativno vplivajo na vašo kožo. Bolj kot jih boste uporabljali, da bi prikrili nepopolnosti, več jih boste potrebovali.

3. Zadosten vnos tekočine

Pitje zadostne tekočine ime pozitivne učinke.
Pitje zadostne tekočine ime pozitivne učinke.

Dobro znani mit pravi, da moramo piti 8 kozarcev vode na dan. Telo vsake osebe je drugačno, zato je treba piti toliko vode, kot je vaše telo potrebuje, in seveda toliko, da se vi počutite.

4. Urnik britja

Verjetno si niste mislili, da bi lahko čas britja bil kako pomemben? No, naslednjič, ko se brijete, je najbolje, da to storite v popoldanskih urah ali vsaj pol ure po tem, ko se zbudite. Tako se izognete pekoči koži ali oteklim nogam.

5. Led na obrazu

Nekateri modeli z nežnimi gibi masirajo kožo z ledom. Ta trik jim kožo učvrsti in jo tudi naredi svežo.

6. Krompir na očeh

View this post on Instagram

Don't forget to wake up with a SMILE😁

A post shared by Jasmine Tookes (@jastookes) on

Nekateri modeli uporabljajo za odstranitev podočnjakov krompir. Na krhlje narezan krompir položijo na predel podočnjakov za 15 minut in so pripravljeni za nov dan.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Če boš zvečer naredila teh 7 stvari, se boš zjutraj zbudila še lepša!