fbpx

7. Festival Naprej/Forward 2018

7. Festival Naprej/Forward 2018

Festival Naprej/Forward 2018 se ponovno vrača – sedmo leto zapored bo v slovenski prostor prinesel izbrane primere iz globalne prakse, najnovejše trende in nova znanja. V treh dneh boste lahko prisluhnili slovenskim in tujim novinarjem, urednikom in drugim medijskim ustvarjalcem, sodelovali pri delavnicah in vprašali vse, kar vas zanima o ustvarjanju kakovostne in verodostojne medijske vsebine.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Moderna galerija
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Vstop je prost.

Festival Naprej/Forward vsako leto s svojimi vsebinami v Slovenijo prinaša nova znanja. Namenjen je vsem (so)ustvarjalcem medijskih (novinarskih) vsebin. Vsem, ki jih to zanima. In je za vse, ki jim ni vseeno.

Vsebine festivala so namenjene novinarjem, fotografom, snemalcem, montažerjem in ostalim (so)ustvarjalcem medijskih vsebin v Sloveniji in širši, balkanski regiji. Strokovnim javnostim, ki sodelujejo z medijskimi (so)ustvarjalci. Splošni javnosti, ki zahteva kakovostne, verodostojne in relevantne novice.

Letos bo Festival Naprej/Forward 2018 potekal v avditoriju Moderne galerije – 21. novembra bo uvertura v festival, ki bo potekala med sedmo in deveto uro. 22. novembra se bo od 14.00 do 21.00 festivalski program, na katerem bodo različna predavanja in delavnice. Festival Naprej/Forward 2018 pa se bo zaključil 23. novembra ob 21.00 s tradicionalno podelitvijo nagrad Watchdog, s katerimi bodo nagradili projekte in kolege, ki so v iztekajočem se letu s svojim delom izstopili iz povprečja in pokazali, da v Sloveniji kljub nezavidljivim razmeram kakovostno novinarstvo še ni izumrlo.

Dodatne Informacije

Več informacij:
naprej-forward.org

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.