8 zahval, ki jih moramo povedati našim najboljšim prijateljem še pred koncem leta!

Zadnjič posodobljeno: :

Dragi prijatelj, hvala, ker si!

Pravo prijateljstvo je redko in ob izteku leta jim iz srca recite: “Hvala, ker si z menoj, ko te potrebujem.”

Recite jim:

1. “Hvala, ker si tam zame, ko preživljam hude čase.”

Resnično verjamem, da ne bi preživel vseh tistih težkih trenutkov v življenju, če se ne bi mogel nasloniti nate. Veš, vse prave reči; ne bojiš se uporabiti trdih besed, ko vidiš, da se moram odreči svojim zablodam. Dal si mi nekaj najboljših nasvetov in motivacijo za naprej. Si mi prisluhnil. Bil si tam. Danes ne bi bil tako močan, če te ne bi bilo.

2. “Hvala, ker proslavljaš mojo srečo, kakor, da bi bila tvoja.”

Bil si veter pod mojimi krili. Verjel si vame, tudi ko nisem imel vere vase. Praznoval si moje zmage, kakor, da bi bile tvoje. To lahko stori samo pravi prijatelj. Moja sreča bi samo postajala večja in večja, ker sem imel tebe, da sem jo delil s teboj. Imel sem tebe, da si bil srečen zame.

3. “Hvala, ker si vedno znova in znova poslušal/-a moje ljubezenske drame.”

Vseeno je, ali je bil to samo oseba, ki mi je bila všeč, ali nekdo, s katerim sem hodil/a. Bil si tam, da sva neskončno analizirala vsak njihov korak. Vedel si, da potrebujem to, čeprav ni bilo vedno zabavno ali zanimivo. Verjetno si imel kaj boljšega za početi, ampak bil si tam z menoj in to cenim.

4. “Hvala, ker si z menoj ustvarjal/-a spomine.”

Neverjetno je, koliko stvari lahko dve osebi skupaj doživita v enem letu in v vseh letih prijateljstva. Toliko smeha, potovanj, počitnic, novih krajev, starih krajev, novih držav in novih ljudi. Resnično je bilo to tako čudovito potovanje, nočem, da se kdaj konča. Upam, da ne bova nikoli prenehala ustvarjati spominov, in da končamo v istem domu za ostarele.

5. “Hvala, ker rasteš in se razvijaš z menoj.”

Nisva več ista, kot sva bila tistega dne, ko sva se spoznala. Z leti sva se spremenila in sprejela sva se takšna, kakršna sva. Potiskava drug drugega iz najinih con udobja in spodbujava drug drugega, da bi bila boljša in, da bi dosegla luno.

6. “Hvala, ker si sprejel/-a moje opravičilo.”

Hvala, ker razumeš, da sem samo človek in delam napake. Vem, da so bili trenutki, ko sem te nenamerno prizadel ali si se zaradi mene počutil slabo. Še vedno obžalujem to.

Imaš tako veliko srce in včasih me poznaš bolje, kakor poznam sam sebe. Veš, zakaj sem reagiral na določen način in kaj je pod vsem tem.

7. “Hvala, ker si utišal/-a mojo negotovost.”

Pozabljam, da si dolgujem takšno količino ljubezni, kot jo vedno dajem drugim. Pozabim, da si zaslužim boljše in moj um se napolni z negotovostjo. Hvala, ker si me opozoril, da se moram imeti bolj rad. To včasih pozabim. Na srečo imam tebe, da me pomiriš in napolniš z zaupanjem in upanjem. Imam te, da me ustaviš, ko se želim zadovoljiti z manj, kakor si zaslužim.

8. “Hvala, ker si bil/-a letos in vsako leto doslej velik del mojega življenja.”

Želim, da veš, da si moj angel varuh, in počutim se tako blagoslovljeno, da te imam v svojem življenju. Obogatiš mi življenje in mi prineseš mir po vseh nevihtah. Si prijatelj za vse življenje.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
21 drobnih načinov, kako ceniti svoj odsev v ogledalu