5 koristnih nasvetov, kako odpreti srce, da bo spet ljubilo

Zadnjič posodobljeno: :

Najprej imej rad sebe, s tem boš privabil ljubezen v svoje življenje.

Ne morete samo zamahniti s čarobno palico in na vašem pragu se bo pojavila ljubezen vašega življenja.

Lahko pa si nenehno prizadevate, da boste dobili potrebna orodja za njeno iskanje.

1. Dovolite si biti ranljivi

Ranljivost vam lahko pomaga pri oblikovanju globljih vezi s svojimi trenutnimi ali bodočimi partnerji. Pokažite jim jo. To je edini pravi način, da pritegnete pozornost osebe. Pokažite ji, da ste nepopolno popolni v svoji ranljivosti. Zakaj? Ker je to edini način, da lahko spoznajo vaš resnični jaz.

Vsi, ne le vi, gredo skozi različna čustvena stanja v življenju. Ne morete se zapreti pred vsemi in se spraševati, zakaj se počutite osamljeni. Pokažite jim, da ste pripravljeni, da se jim odprete. Ranljivost in odkritost sta privlačni. Postavljanje zidov ni.

2. Naučite se biti srečni sami, preden poiščite partnerja, ki vas bo dopolnil

Če niste srečni sami s seboj, ne boste srečni z nikomer drugim. Ljubezen prihaja od znotraj. Imeti morate radi sebe, vse svoje pomanjkljivosti. Naučite se najti srečo v samskem stanu.

Medtem ko ste odprti za nove priložnosti, se znajdete v procesu, kako vzljubiti in ljubiti sebe. Kaj vas nasmeji od ušes do ušes? Kaj najraje počnete, ko vam ni potrebno upoštevati partnerjevih potreb?

Naredite vse stvari, ki jih običajno ne bi storili, in se prepričajte, da to, da ste sami, še ni konec sveta. Ko najdete svoje srečno mesto – sebe, ste pripravljeni najti svojega partnerja, ki bo tisti “popoln” dodatek k vaši ljubezni.

3. Spremenite svoja prepričanja o tem, kaj naj bi bila ljubezen

Spustite vse svoje idealizirane predstave o tem, kakšna mora biti ljubezen, in spoznajte kaj v resnici je. Ljubezen je kompromis, požrtvovalnost, razpoloženje in biti tam za vašega partnerja, ko ga življenje potisne iz 100 na 20%.

Ljubezen nikoli ne bo vrtnica in metulji 24 ur na dan, in dokler boste še naprej to pričakovali, boste vedno popolnoma razočarani.

Prišli bodo srečni dnevi, žalostni dnevi, zmedeni ​​trenutki, in tisti, ko jih boste želeli zadaviti (ne resnično). To je ljubezen v vsej svoji neprijetni slavi; dobro, slabo in neprijetno, vsakega po malo.

4. Ne dovolite, da drugi govorijo, kako se počutite/kakšni ste

Neumno je, če dovolite, da nekdo iz preteklosti vpliva na vas. Pustite jih. Niso več del vašega življenja. Z razlogom jih ni več ob vas.

Pomembno je le, kako se vidite sami, pa tudi tisti, ki vas najbolje poznajo. Vsi ostali nimajo besede.

Ne poznajo vas dovolj dobro, da bi bilo njihovo mnenje pomembno. Obkrožite se z majhnim krogom ljudi, ki vas dvignejo, in opazujte, kako se vaše življenje “čarobno” spreminja na bolje.

5 Ne oblikujte svojega ljubezenskega življenja po drugih

Nehajte gledati objave na družabnih omrežjih in si mislite, da so stvari tako brezhibne in popolne, kot se zdijo. Nikoli ni tako, kot se zdi na videz. Ljubezen je več kot nasmejana fotografija na spletu.

Ljubezen je vse, česar objava ne pove. Ne dovolite, da sindrom “sosedova trava je bolj zelena” uniči vašo ljubezen. Ljudje nikoli ne bodo objavljali svojih težav. Zapomnite si to. Vsi pari, gredo skozi podobne stvari kot vi. Edina razlika je, da znajo to ohraniti zase.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ženske, ki bodo dlje časa ostale same, bodo na koncu …