To so astrološka znamenja, ki ti bodo vedno dala najboljši nasvet!

Zadnjič posodobljeno: :

"Najboljši nasvet je izkušnja; toda ta nasvet pride, žal, vedno prepozno." - Amelot de la Houssay

Ko potrebujete nasvet, zanj prosite nekoga, ki vas razume in je sposoben videti situacijo z vašega stališča ter vam hkrati ponuditi širšo perspektivo.

Teh pet astroloških znamenj je pri tem še posebej uspešnih.

Devica

Devica vam bo povedala, kar morate slišati, ne pa tistega, kar si želite. Ne bodo vam ustregli in se lagali, ampak bodo povedali resnico. Ne bodo vas žalili. Svoje mnenje bodo podali spoštljivo in z razumevanjem situacije.

Če imate pogum za spremembe in potrebujete spodbudo in dober nasvet, se obrnite na njih. Morda imajo že pripravljeno mnenje, saj vas že nekaj časa opazujejo in analizirajo vašo težavo. Čakajo, da jih sami nagovorite, ne želijo biti vsiljivi.

Kozorog

Če želite doseči cilj povezan z napredovanjem v službi, poslovnim podvigom, ali ste v dvomih, se obrnite na prijatelja v znamenju kozoroga. Slišali boste veliko pametnih in jedrnatih nasvetov. Na kaj morate biti pozorni in kako se odločiti – ali tvegati ali ne.

Dobili boste presenetljivo dobre nasvete s stališča razumevanja, izkušenj, ki jih kozorogi običajno ne razkrijejo. Preden se odločite, vas bodo vodili, kako najti varnost in stabilnost.

Bik

Ko biki svetujejo svojim prijateljem, bodo poskrbeli, da se ne strinjate z manj, kot si zaslužite, da ne sklepate kompromisov v lastno škodo ali popuščate, ker le-to povzroči potrebo po še več popuščanja.

Biki so popolnoma na vaši strani in vedo, kaj govorijo. Če sprejmete njihov nasvet, jim v celoti sledite in bodite prepričani, da delajo v vašo dobrobit in korist. Tudi, če nimajo že pripravljenih rešitev, vas bodo spomnili, kaj je najpomembnejše. Vi, vaše potrebe, vaše počutje. Pomagali vam bodo dvigniti samozavest in samozavedanje.

Dvojčka

Čeprav se morda zdijo kaotični in razpršeni na vse strani, vam bodo dvojčki predlagali, da se problema lotite kompleksno in ga pogledate z vseh strani. Ne bodo vam dovolili, da bi se naglo odločili. Če ste se že obrnili na njih, vas bodo zasliševali in spodbujali, da sprejmete vse možnosti ter da težave analizirate z vseh možnih zornih kotov.

Inteligentni in zapleteni dvojčki imajo veliko izkušenj in bogato duhovno plat. Pomagali vam bodo, da poglobite vaša spoznanja in razširite svojo perspektivo, dokler ne boste razumeli, kaj si v resnici želite.

Ribi

Ribe vas bodo predvsem poslušale s polno pozornostjo, dokler ne boste povedali vsega, kar želite povedati, in vse tisto, česar sploh niste vedeli, da držite v sebi (povezano s težavo, s katero se poskušate spoprijeti).

Z veliko sposobnostjo empatije in razumevanja se bodo potopili v vaše težave. Poskušali bodo razumeti, kaj je v vašem srcu in glavi, kako delujejo vaši možgani, katere so vaše šibke točke in sprožilci. Z rahlim spodbujanjem vas bodo motivirali, da to sami vidite in razumete. Na koncu bodo rekli, da ste vse to storili sami, oni so bili tam samo zato, da so vas poslušali in razumeli.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Karierni horoskop 2021 za vsak znak: kaj vas čaka na poslovnem področju?