9 znakov, kako prepoznati svojo sorodno dušo

Zadnjič posodobljeno: :

Sorodna duša je nekdo, s katerim smo lahko popolnoma takšni, kot smo. Nekdo, s katerim delimo brezpogojno ljubezen. In kako jo prepoznamo?

Prvi korak do PRAVE in SREČNE ljubezni je ta, da končamo razmerja, v katerih smo le zato, ker se bojimo biti sami! Ko bomo vse to sprejeli, predvsem sebe takšne, kot smo, in iz življenja odstranili toksične ljudi, bo prišla tudi PRAVA ljubezen. In to so znaki, da je ta že na poti.

Sanjate o isti osebi

Morda mislite, da to ni nič posebnega, a če se vam ena oseba v sanjah stalno ponavlja, to kaže, da je v vaši podzavesti. Morda tega še ne razumete, a bodite pozorni, kaj vam sporoča vaš notranji glas.

Sanjate o njem.
Sanjate o njem.

Vedno se srečujete z isto osebo

Morda se z njo srečujete na istem mestu, morda na srečanjih s prijatelji, morda v službi. Morda vas vesolje želi usmeriti v pravo smer, kjer boste spoznali ljubezen svojega življenja. To ni nujno nova oseba. Morda je to kdo iz preteklosti, ki se je zdaj začel pogosteje pojavljati v vašem vsakdanjem življenju. Samo bodite pozorni!

Opažate veliko naključij

Majhne stvari, na katere niste bili pozorni, so vam zdaj vedno pred očmi. Morda opažate zaljubljene pare ali slišite zgodbe o ljudeh, ki so našli ljubezen. To je znak, da ste tudi vi na pravi poti.

Ne bojite se pokazati svojega pravega jaza

Če ste prišli v fazo življenja, ko ste sprejeli sebe in svoje telo, je to jasen pokazatelj, da ste zdaj pripravljeni, da v svoje življenje privabite sorodno dušo. Ljubite sebe, naučili ste se, da ste to, kar ste, in ne zapravljate časa za ljudi, ki tega niso vredni, ter za tiste, ki vas jemljejo za samoumevne. Zdaj je čas, da spoznate PRAVO ljubezen.

Ne bojite se pokazati svojega pravega jaza.
Ne bojite se pokazati svojega pravega jaza.

Ne izgubljate časa za ljudi, ki tega niso vredni

Če še vedno večino časa preživljate z ljudmi, za katere čutite, da so napačni, se prava ljubezen ne bo prikazala. Ko boste pripravljeni pustiti vse to v korist nečesa večjega, resničnega, se bo znotraj vas nekaj spremenilo. Ne boste več v slabih odnosih, ne boste imeli več slabih partnerjev.

Intuicija vam govori, da vam prejšnje zveze niso bile usojene

Vse vaše nekdanje ljubezni so vam danes le lekcije in znate jih pustiti v preteklosti, tam, kamor spadajo. Veste, zakaj z bivšim partnerjem ni šlo, in zdaj želite to izkušnjo uporabiti za novo ljubezen. Ko se namreč začnete zavedati svojih napak, se bo kar naenkrat pojavila ljubezen.

Končno veste, kaj potrebujete

To pomeni, da ste pripravljeni na nekaj resnega. V mislih si naslikajte svojega partnerja; to bo vesolju dalo znak, da je čas, da se uresniči.

Ne dvomite več, da vas tam nekje čaka vaš sanjski partner

Nič več obupno ne iščete partnerja, zdaj verjamete, da bo prišel v vaše življenje. In to zato, ker se to že dogaja. Če želite ljubezen, morate biti nanjo pripravljeni.

Veste, da bo z vami vse v redu, pa tudi če ostanete sami

Tudi če ste prepričani, da boste spoznali pravega partnerja, veste, da tudi če se to ne bo zgodilo, ne bo nič hudega. To pa pomeni, da je vaša sorodna duša že na poti k vam!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kakšen tip “pokvarjenega” moškega pritegnete glede na svoje astrološko znamenje