fbpx

Trend: ročni parni likalnik in zakaj ga morate imeti tudi vi

Se vam pogosto dogaja, da se ujamete v spiralo gospodinjskih opravil? In pri tem likanje vedno postavljate na zadnje mesto? Potem je čas, da razmislite o parnem likalniku, ki je odličen pripomoček za redno nego oblačil.

Parni likalnik Philips Steam&Go vam bo v pomoč, ko boste želeli na hitro polikati obleko predno se odpravite v službo ali zabavo, pri tem pa ne boste potrebovali postavljati likalno desko.

3 razlogi, zakaj je ročni parni likalnik Philips Steam&Go dober nakup:

1. Enostavna uporaba

Parni likalnik Philips Steam&Go lahko uporabljate na vseh tkaninah, brez bojazni za prežganine. Poleg tega boste z navpično in vodoravno uporabo likalnika zgledili vse gube, s priloženo krtačo pa tudi gostejše tkanine kot so jakne in plašči. In kar je najpomembneje – pri likanju ne boste potrebovali likalne deske. Enostavno ga vklopite in počakate 1 minuto, da se segreje in že ga lahko uporabljate. Zmečkano perilo obesite na obešalnik in z rahlim pritiskom likalnika na oblačilo in že lahko likate. Likalnik je kompakten in lahek.


2. Primeren za vse vrste tkanin

Parni likalnik Philips Steam&Go je primeren za vse vrste tkanin in ni bojazni, da bi z njim prežgali katerokoli vaše oblačilo. Uporabljate ga lahko za oblačila iz bombaža kot tudi svile, lana in volne. Likalnik ima prilagodljivo nastavljanje pare in tehnologijo SmartFlow, ki poskrbi, da se para segreje na optimalno temperaturo, ki je primerna za posamezno tkanino. Zato ga lahko uporabite tudi za oblačila s čipkami, bleščicami in naborki.

3. Odstranjuje neprijetne vonjave

Oblačila se lahko navzamejo neprijetnega vonja in tako je bil obisk kemične čistilnice do sedaj naša edina rešitev. Od sedaj dalje pa vam bo pri tem lahko pomagal ročni parni likalnik Philips Steam&Go, ki bo z neprekinjenim izpustom pare odstranil vse bakterije in vonjave.

Dodatne Informacije

Več informacij na:
philips.si

Vsebino omogoča Philips.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!