Adidas Terrex Agravic GTX – superge s profilom pnevmatike MTB

Superge Adidas Terrex Agravic GTX

Superge Adidas Terrex Agravic GTX niso običajne superge. Ko namreč pobliže pogledate podplat novih Adidas trail čevljev, boste namreč v njih prepoznali profil pnevmatike MTB. Namenjeni so neustrašnim pohodnikom in gorskim tekačem, ki se radi odlepijo od uhojenih poti.

Podplat novih Adidasovih trail čevljev, Adidas Terrex Agravic GTX, krasita grob profil gumene zmesi s čepki, oblikovan po navdihu pnevmatike MTB, in izjemna zaščita, ki jo nudi v vseh vremenskih razmerah.

PREBERITE ŠE: Pharell Williams x Adidas = superge Adidas NMD Human Race

https://youtu.be/tlclDSZ2its
S supergami Adidas Terrex Agravic GTX si podredite prav vsak teren v vseh pogojih. Tehnološko dovršeni trail čevlji namreč nudijo vrhunsko stabilnost in oprijem. S pomočjo tehnologije Boost zagotavljajo maksimalen povratek energije pri visoko intenzivnih in tehnično zahtevnih gorskih izzivih, Continentalove gumene zmesi s čepki pa skrbijo za oprijem brez konkurence. Da stopala ostanejo suha v vseh vremenskih razmerah, je zadolžena membrana Gore-Tex. Na voljo sta (turkizno-oranžni) 355-gramski moški in (temno rožnati) 305-gramski ženski model. Za Adidas Terrex Agravic GTX noben cilj ni prestrm!

Čevlji Adidas Terrex Agravic GTX:

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
“Holografski” lasje so najbolj vroč (in najbolj čaroben) trend barvanja las 2020