Naked Faces: prepoznaš, na kateri fotografiji je oseba gola?

Naked Faces: gol si ''ful'' drugačen.

Fotograf Dylan Hamm je v projektu Naked Face raziskoval moč neverbalne komunikacije. Zanimalo ga je, koliko ljudje izdajajo z govorico telesa, ne da bi se tega sploh zavedali. To je odkrival na portretih posameznikov, ki jih je enkrat fotografiral v oblačilih in drugič povsem gole. Ugotovite, na kateri fotografiji je oseba v Evinem kostumu?

Na začetku leta je Dylan Hamm k projektu Naked Faces, s katerim je želel raziskati moč neverbalne komunikacije, povabil posameznike, ki so se bili pripravljeni fotografirati goli. Z zagotovilom, da golote na fotografijah ne bo. Hamma so namreč zanimali le obrazi oziroma izraz na obrazu.

Opazite razliko?
Opazite razliko?

Prvi portret je posnel, ko je bil kandidat oblečen, drugega pa, ko je oblačila odvrgel. Nato je fotografiji postavil drugo ob drugo, da bi odkril, kako se je izraz na njihovem obrazu spremenil. Oglejte si serijo portretov in se na lastne oči prepričajte v moč neverbalne komunikacije in koliko nezavedno izdajamo s svojo govorico telesa.

Galerija: Naked Faces

Dodatne Informacije

Več fotografij:
dylanhammphoto.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
9 nepogrešljivih znakov, da imaš zelo močno osebnost: to ti vsak zavida!