fbpx

adidas x IVY PARK (2020): je to najlepša adidasova kolekcija doslej?

Nova modna kolekcija adidas x IVY PARK (2020) je dizajnersko dovršena in čudovita, njeno pozitivno sporočilo, da si jo lahko kupijo ženske vseh velikosti, pa je samo še dodaten plus!

Gre že za drugo sodelovanje Beyoncé in njene blagovne znamke IVY PARK z adidasom in kolekcija je preprosto fantastična. Polna je barv in je poleg tega še zelo nosljiva, prav tako pa slavi razkošne ženske obline in ženske, ki se le-teh ne sramujejo. Tako je to tudi prva adidasova kolekcija z velikostmi “plus size”.

Trenirke, puloverji s kapucami, legice, topi, kratke hlače, kopalke, … V rumeni, zeleni, rjavi, modri, roza … Vse to je na svojih seksi oblinah za novo kolekcijo adidas x IVY PARK pokazala kar Beyoncé sama. S tem je ženskam z oblinami sporočila, da ni “prepovedanih” oblačil, ki jih ne bi smele nositi.

Dovolj je “body shaminga – sramotenja telesa” in skrivanja za ohlapnimi oblačili!

Vsak model bo tako mogoče kupiti v velikih številkah, ki bodo šle do mer 148/123/155 cm. Seveda ti kosi niso namenjeni le polnejšim ženskam ali pa samo športnim aktivnostim. Prepričani smo, da jih bodo vse ženske z veseljem nosile za sprehod, za nakupovanje ali pa za kavico s prijateljicami.

 

View this post on Instagram

 

WHERE IS YOUR BEAST MODE?

A post shared by IVY PARK (@weareivypark) on

Gre torej za drugo kolekcijo adidas x IVY PARK, prvo so lansirali pred nekaj manj kot letom dni. Na trgovske police prihaja 30. oktobra in prepričani smo, da bo pravi hit!

Dodatne Informacije

adidas.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!