Kaj si vsaka zrela ženska želi od moškega: to je skrivnost dolgotrajne in negovane ljubezni

Zadnjič posodobljeno: :

"Uspeh je to, da imaš rad sebe, rad to, kar počneš, in da imaš rad kako to počneš." - Maya Angelou

Resnična ljubezen se v življenju ženske pojavi, ko postane zrela, se zaveda sebe in svojega življenja ter je pripravljena popolnoma odpreti svoje srce sorodni duši – njemu. Njenega odnosa ne predstavljajo njune fotografije na družbenih omrežjih, draga darila ali ljubezen s filmskega platna. Zrela ženska želi, da bi bil njeno ljubezensko razmerje videti kot mirno morje, v katerem so dovoljeni občasni valovi, kjer resnična volja umirja šum vetrov. Ljubezen zanjo predstavlja mir, zavetje, prijateljstvo in skupno pot s partnerjem, ne glede na ovire in okoliščine.

To je pet stvari, ki jih zrela ženska pričakuje od partnerja!

1. Hvaležnost

Hvaležnost je zdravilna v vseh odnosih, še posebej v romantičnih. Ženska želi slišati od partnerja besede hvaležnosti. Recimo, da se ji zahvali za okusno hrano, ki jo je pripravila, da pobere otroke iz vrtca, da pohvali njen videz in da se ji zahvali, ker je z njim. Mogoče so to le malenkosti in vsakodnevna rutina, toda besedna zveza “Hvala ti” vsekakor lahko izboljša odnose.

2. Iskrenost

Izkušnje kažejo, da moški pogosto uporabljajo majhne “bele laži”, na primer “Doma bom ob 18. uri”, ampak pride veliko kasneje ali “Moral sem plačati račun in porabiti del prihrankov”, v resnici pa je del denarja porabil za nekaj drugega. Čeprav se zdi, da bele laži lahko za trenutek odložijo konflikt in na takšen način ohranjajo mir v razmerju, so dejansko vir nezaupanja, ki je lahko strupeno za vsako zvezo. Zrela ženska bolj ceni poštenost in ne laž, četudi je resnica v nasprotju z njenimi pričakovanji.

3. Čustvenost

Mnogi moški imajo težave z izražanjem čustev. Večinoma gre za naučeno vedenje z vzgojo ali pa je posledica odnosa, ki so ga imeli njihovi starši. Ženska želi odkrito spregovoriti o svojih občutkih, uživa v nežnih dotikih, objemih, poljubih in držanju za roke. Če ima moški težave z izražanjem čustev, potem je najbolje, da se s partnerko o tem iskreno pogovorita ter skupaj poskušata osvoboditi njegovo srce negotovosti in pridobljenih prepričanj.

4. Empatija

Ko se zrela ženska znajde v težkem položaju, ima slab dan v službi, se počuti izčrpana, ali preprosto bije določene bitke v sebi, potrebuje le razumevanje. Ne pričakuje, da bo moški rešil njen problem, temveč da ji bo pokazal, da jo razume, da ve, kako se počuti, da bo ob njej tudi takrat, ko se pojavijo težke življenjske nevihte.

5. Ženska energija

Živimo v svetu, kjer so ženske na mnogih področjih popolnoma enakopravne moškim. Toda v čustvenih odnosih je treba moškega pogosto opozoriti, da ima njegova partnerka tudi nežno žensko plat. V stabilnih odnosih sta partnerja tudi najboljša prijatelja. Čeprav je to odlično, še ne pomeni, da bi morali svojo drugo polovico obravnavati kakor prijatelja, s katerim gledate nogometne tekme in razpravljate o avtomobilih (razen, če v tem uživa ). Pokažite ji svojo gentelmansko stran, odprite ji vrata, prinesite ji nakupovalno vrečko, poljubite jo čelo ali pustite šopek svežih rož ob njeni postelji.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
5 astroloških znamenj, ki se jim lahko zgodi, da ostanejo sami