20 čudovitih znakov, da ste v prijatelju našli svojo sorodno dušo

Zadnjič posodobljeno: :

Ste imeli srečo, da ste našli svojo prijateljsko sorodno dušo? Prijatelja s katerim si lahko zaupata in se podpirata skozi težke čase?

Romantične sorodne duše niso edine vrste sorodnih duš. Vaš partner je vaš spremljevalec skozi življenje, kdo pa bo ob vas, če vam bo zlomil srce?

Življenjski partnerji prihajajo in odhajajo in vaši družinski člani vas lahko razočarajo, toda vaš najboljši prijatelj se bo držal vaše strani in poskrbel, da se niti za trenutek ne boste počutili osamljene.

Če imate srečo, da ste naleteli na takšno osebo, boste to spoznali v spodaj navedenih trditvah.

1. Več časa preživite z njimi kot z družinskimi člani

Obstajajo samo prijatelji in potem so prijatelji, ki so kot družina. In odkar se spomnite, imate takšen občutek ob vašem prijatelju. S prijateljem sta lahko skupaj ves dan, a jih vseeno pogrešajte, ko odidejo.

2. Interne šale, ki vas nasmejijo

Samo pogledate svojega prijatelja in planete v smeh, ker veste, da razmišljata popolnoma isto.

3. Komunicirate samo s pogledom

Ko gre za prijateljstvo s sorodno dušo, so besede nepotrebne. Spogledate se in takoj veste, kaj se dogaja.

4. Videla sta se v najslabšem

Delila sta si že veliko težkih situacij in nikoli niste niti pomislili, da ne bi bili ob njih. Ko jočejo, vi jokate. Ko imajo zlomljeno srce, tudi vas boli srce. Vedno so tam.

5. Ko ste žalostni, vas razveselijo

Kadar se počutite slabo ali ste prestrogi do sebe, vam ne dopustijo, da ste takšni. Vedo, kaj storiti in kaj reči, da vas spravijo v dobro razpoloženje.

6. Radi ste v njihovi družbi

Gledanje Netflixa, petje pesmi, fotografiranje, karkoli raje počnete z njimi, kakor, da bi se odšli ven z drugimi prijatelji. Saj, če sta skupaj, se lahko zabavata, kjer koli in počneta kar koli.

7. Velikokrat ste nenamerno uskladili obleke

V isti prikupni obleki ste se pojavili na kosilu ali obisku in niti niste bili presenečeni. Bereta se kot odprta knjiga in v bistvu razmišljate skoraj povsem enako.

8. Njihovi starši vas obravnavajo kot svojega otroka (in obratno)

Vsi bližnji se do vas obnašajo, kakor, da ste del njihove družine. In resnično se počutite, kot da ste doma, ko ste z njimi.

9. Pogovarjata se o stvareh, ki jih ne bi nikomur povedali

Pogovarjata se o najbolj umazanih podrobnostih vaše dolgoletne zveze in nikoli niste občutili niti kančka sramu. Govorite jim o grobih stvareh, ki bi ustrašile druge, toda stvar je v tem, da je z njimi vse tako normalno.

10. Ni problema, ki ga ne bi mogla rešiti

Če ima eden od vaju težavo, je drugi tam, da združita moči in vam pomaga rešiti težavo.

11. Varujeta vajine skrivnosti

Veste le, da jih vaš najboljši prijatelj ne bo nikoli izdal in obratno. On je vaša zaupna oseba številka ena za celo življenje.

12. Želite jim najboljše v življenju

Nikomur ne želite, da bi v življenju uspel bolj kot njim. Spodbudite jih k uresničevanju njihovih sanj ne glede na vse. Potem, ko končno uresničijo svoje življenjske cilje, ste ponosni na njih.

13. Nikoli niste občutili potrebe, da bi se o čem lagali

Ne predstavljate si, da bi jim rekli niti – belo laž. Imate jih preveč radi in veste, da se čutijo enako.

14. Je vaša oseba za karkoli in za vse

Potrebujete zmenek za poroko? Urejeno. Potrebujete romantičen nasvet? Urejeno. Potrebujete alibi za določeno noč? Urejeno. Sploh ni vprašljivo. So vaša stalnica – vaš življenjski guru.

15. Vedno sta tam drug za drugega

Če potujete, ste na dopustu. Kjerkoli, sta ves čas v kontaktu. Razdalja ne predstavlja ovire.

16. Veste, da je samo en telefonski klic stran

Karkoli preživljate, jih lahko preprosto pokličete in veste, da bodo vedno odgovorili. Vedno bodo dvignili slušalko, tudi, če je vaš klic sredi noči.

17. Imata se rada

Vsak vaš telefonski klic se konča na tej noti in četudi tega ne bi nikoli rekli, bi vedno vedeli, da je vajina prijateljska ljubezen resnična.

18. Dokončujete stavke drug drugega

Tako dobro se poznata, da si polovico časa dokončujeta stavke. Kakor, da si dve osebi delita ene možgane!

19. Vedno opazijo, ko je kaj narobe

So popolni empati. Nič se jim ne izmuzne. Lahko se poskusite pretvarjati, da ste v redu, vendar bodo čutili, da je nekaj narobe. In hvaležni ste jim za to.

20. Ko se zgodi nekaj (dobrega ali slabega), so vaš prvi klic

Ko dobite napredovanje, posvojite psa ali ste razočarani, so vaš prvi klic. Morate se pogovoriti z njimi, ker se boste počutili bolje.
Če je dobra novica, bodo prispeli s šampanjcem, če je slaba, s sladoledom in škatlo robčkov.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
6 razlogov, zakaj rabimo prave prijatelje