4 najmočnejši znaki astrologije, ki izstopajo po svoji posebni energiji! Ali ste eden izmed njih?

Zadnjič posodobljeno: :

"Značaj je tisto, kar veš, da si, ne tisto, kar drugi mislijo, da imaš." - Marva Collins

Vsako astrološko znamenje ima določene značajske lastnosti, pa tudi element, ki jim vlada in močno vpliva na njihov temperament. Recimo bik, devica in kozorog so zemeljska znamenja, ki jih odlikujejo povišana zavest, prizemljenost in realističen pogled na življenje. Po drugi strani pa imajo zračna znamenja vodnar, dvojčka in tehtnica, pustolovski duh.

Štirje astrološki znaki pa še posebej izstopajo po svoji močni energiji, poglejmo si kateri.

Oven

Ljudje, rojeni v znamenju ovna, so polni energije in vitalnega potenciala, so zelo predvidljivi in ​​previdni. So pa tudi zelo pogumni in ne dovolijo, da bi jih premagal strah. Obožujejo nove stvari, stremijo k spremembam in so se vedno pripravljeni soočiti z izzivi usode. Oven je rojen vodja in je zelo samozavesten. So uporni, težko prenašajo avtoriteto in trmasto branijo svoja stališča. Zato imajo pogosto tekmece. Njegova moč je v energiji, neustrašnosti in nagnjenosti k vodenju.

Rak

Raki so zelo občutljivi in ​​ranljivi, a hkrati močni in vztrajni. Prepričani so v svoje sposobnosti in nikoli ne bodo obupali nad svojimi cilji. Ambicij imajo več kot dovolj. So zahtevni do prijateljev in partnerja, še bolj pa do sebe. So odprti in neposredni, kar je dobro, včasih pa tak odnos lahko zlahka prizadene čustva druge osebe. Moč raka je tudi v samozavesti, perfekcionizmu in hitrem razumevanju stvari, ki se drugim zdijo nerazumljive.

Lev

Predstavniki tega znaka so simbol moči. Od drugih se razlikujejo po prevladujočem značaju, želji po vodenju in nadzoru. Rodili so se kot voditelji. Njihova prednost je v tem, da se ne bojijo ovir in izzivov. V njih vidijo priložnost za razvoj in se osredotočajo na oblikovanje novih načrtov in rešitev za dosego svojih ciljev. Zavedajo se svojih moči in slabost tega je, da so včasih arogantni in trmasti.

Škorpijon

So zelo močne osebnosti. Zanje je značilna proaktivnost v vsem, ne glede na to, česa se lotijo. Njihova čustva so kot vreli vulkan. Trdo in zvesto delajo, dokler ne dosežejo svojega cilja. Njihove negativne strani so, poleg velike kritičnosti, aroganten odnos in posledično slaba komunikacija. So tudi zelo strastni in dejavni v ljubezni. Tisto, kar naredi škorpijona močnega, je njegova odločnost, vztrajnost in sposobnost doseganja ciljev za vsako ceno.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Vodnar, portret znamenja: kaj jim je všeč, s kom so združljivi, pred čim bežijo