fbpx

adiFom Superstar: novi model futurističnih superg Adidas Superstar

Foto: Adidas

Adidas je izdal najnovejši model z imenom adiFom Superstar, ki ga je močno navdihnil trend namerno neuglednih čevljev in spet priljubljenih cokel. Nove Adidasove superge so osvobojene zadanih okvirjev in predstav o tem, kako naj izgledajo klasične superge, nimajo niti vezalk, ampak se obuvajo kot natikači.

Supergen adiFom Superstar so izdelane iz razgradljivih materialov

Superge adiFom Superstar so izdelane iz 50 odstotkov biološko razgradljivih elementov (penasta izdelava iz derivatov sladkornega trsa.), zato spadajo v novo generacijo športne obutve, ki je bila ustvarjena za tiste, ki želijo skrbeti za okolje v vseh vidikih svojega življenja. Zaradi futurističnih materialov so superge veliko mehkejše in bolj prožne od originalnega modela Superstar , ki je zaradi same kapice precej tog.

Superge adiFom Superstar so že naprodaj po vsem svetu, a le v določenih trgovinah in spletnih trgovinah.
Foto: Adidas
Cena: 109 dolarjev.

Futuristične superge Adidas so brez vezalk

Na voljo so v črni in beli barvi, da se prilegajo vsem modnim kombinacijam, od športnih preko street style kombinacij do tistih v sport luxe stilu. Nove Adidasove superge so osvobojene zadanih okvirjev in predstav o tem, kako naj izgledajo klasične superge, nimajo niti vezalk, ampak se obuvajo kot natikači.

Foto: Adidas
Foto: Adidas

Nekateri menijo, da so vizualno odbijajoče in da spominjajo na plavuti, drugi, da ikoničnega Adidasovega modela Superstar ne bi smeli spreminjati na ta način, tretji pozdravljajo napredek na področju ekologije in modni eksperiment, ki se ga je lotila športna znamka Adidas, kot tudi smisel za humor, ki je vtkan v ta futuristični model.

Najbolj popularni modeli superg adidas Superstar

Znižano za 33,91 EUR
adidas Damen FV3284 Superstar W Laufschuh, FTWR White...
16.991 ocen
Znižano za 14,25 EUR
adidas Originals Mens Superstar Sneaker, Core...
1.928 ocen
Znižano za 33,18 EUR
adidas Herren Superstar Sneaker, Cloud White/Cloud...
23 ocen

Zadnja posodobitev 2023-03-31 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.