Foto: IG @myfavouritemistakes

Afere pod reflektorji: zvezdnice, ki so prevarale svoje partnerje

Zadnjič posodobljeno: :

Katere poročene zvezdnice so skočile čez plot?

Junija 2002, le devet mesecev po poroki, je Jennifer Lopez objavila, da se ločuje od svojega drugega moža, Chrisa Judda. Latino diva in plesalec sta se poročila pred 170 gosti na romantični slovesnosti v zasebni kalifornijski rezidenci. Kot razlog za ločitev je Jennifer tradicionalno navajala nezdružljive razlike, vendar je bil razlog za propad zakona pravzaprav Ben Affleck.

Jennifer je namreč nekaj mesecev po poroki s Chrisom začela delati na filmu Gigli, v katerem je igrala z Affleckom. Jennifer in Ben sta se (preveč) zbližala na snemanju, zato je slavna lepotica maja 2002 možu povedala, da je njunega zakona konec in da bo zahtevala ločitev. Kljub temu je še isti mesec obiskala Oprah Winfrey in dejala, da je zelo srečna v zakonu s Chrisom.

Navsezadnje je šlo le za poskus prikrivanja resnice, ki je prišla na dan, ko se je Jennifer ločevala. Kmalu zatem je nehala skrivati zvezo z Affleckom, s katerim se je kmalu zaročila, ločitev od Chrisa pa je bila dokončana leta 2003.

In medtem ko je afera Jennifer Lopez dejansko ostala nekakšna “javna skrivnost”, sta Meg Ryan in Russell Crowe mesece polnila medijske stolpce. Iskrice med ameriško igralko in avstralskim igralcem so začele leteti v začetku leta 2000 na snemanju akcijskega trilerja Dokaz življenja (Proof of Life). Takrat je bila Meg poročena z igralcem Dennisom Quaidom. Junija 2000 je bilo objavljeno, da se Meg in Denis ločujeta, konec leta pa je igralka prekinila razmerje z Russellom. Čeprav so mediji pisali, da ji je Russell uničil zakon, se mu je Meg pozneje postavila v bran.

Meg Ryan in Russell Crowe v filmu Dokaz življenja (Proof of Life)

“Nepravično je doživel velik udarec. Russell ni povzročil razpada mojega zakona. Prišel je ob samem koncu zakona, a ni bil nič kriv. Na koncu sem tudi njega prizadela. Nisem mogla biti v novi zvezi, ker ni bil pravi čas zanjo in zato sem jo zapustila,” je priznala Meg.

Oglejte si, katere druge znane ženske so prevarale svoje partnerje.

Katharine McPhee je svojega moža Nicka Cokasa (na fotografiji) prevarala z režiserjem serije Smash, Michaelom Morrisom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by UptoGossip (@uptogossip)

Leann Rimes je svojega moža Deana Sheremeta varala z igralcem Eddiem Cibrianom. Danes je s slednjim poročena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eddie Cibrian (@eddiecibrian)

Tori Spelling je na snemanju filma začela afero z današnjim možem Deanom McDermottom, v času, ko je bila poročena s Charliejem Shanianom. Namiguje se, da je na vidiku tudi ločitev tudi od McDermotta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by In Touch Weekly (@intouchweekly)

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!