fbpx

Airstream Studio F. A. Porsche: koncept moderne kompaktne potovalne prikolice

potovalna prikolica
Airstream Studio F. A. Porsche Concept Travel Trailer; Foto: airstream.com
Zadnjič posodobljeno: :

Airstream Studio F. A. Porsche Concept Travel Trailer je osupljivo sodelovanje med Airstream in Studio F. A. Porsche. Zasnova potovalne prikolice ima vrsto inovativnih funkcij za izboljšano izkušnjo lastništva potovalne prikolice. Najpomembnejša značilnost tega koncepta je, da gre za prvo "garažno" zasnovo v 90-letni zgodovini podjetja Airstream, ki bo olajšala lastništvo širšemu krogu strank.

Samodejno vzmetenje potovalne prikolice omogoča, da se karoserija prikolice spusti, kar omogoča shranjevanje v večini domačih garaž. Ta možnost je še posebej koristna za tiste, ki se soočajo s pomanjkanjem priročnega in varnega shranjevanja prikolice zunaj svojega doma. Samodejno vzmetenje se je prvič znašlo na prikolici Airstream, omogoča pa nastavitev višine šasije prikolice, kar posledično zmanjša aerodinamični upor in porabo goriva. Aerodinamika je ključni vidik oblikovne zasnove, uporaba ogljikovih vlaken v nekaterih komponentah prikolice, pa zmanjša njeno težo, zaradi česar je idealna za avtomobile z manjšim motorjem z notranjim zgorevanjem in električna vozila.

Potovalna prikolica Airstream Studio F. A. Porche

Notranjost konceptne potovalne prikolice Airstream Studio F. A. Porsche ima inovativen dizajn, ki poveča prostor. Uporaba oken in strešnih oken ustvarja občutek prostorne notranjosti, ki lastnike povezuje z zunanjostjo. Preoblikovanje zadnje lopute dodatno združuje notranji in zunanji prostor z loputo na tečajih in prtljažnimi vrati, ki se spuščajo navzdol. Na loputo lahko pritrdimo senčno ponjavo, nato pa v udobnosti hladne sence načrtujemo našo naslednjo potovalno avanturo.

Dodatne Informacije

airstream.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.