Alp Glamping Village v Radovljici: ljubke hiške s prečudovitim pogledom na Alpe

Zadnjič posodobljeno: :

Alp Glamping Village je butična vasica s štirimi lesenimi hišicami za pare, ki vas s svojim ambientom popelje v čas naših dedkov in babic. Iz glampinga boste imeli čudovit pogled na Julijske Alpe, od Bleda pa vas bo ločilo le 8 kilometrov.

Vsaka hišica v Alp Glamping Village nudi udobno posteljo, pripadata pa ji tudi lastna zunanja prha ter stranišče, ki sta od hišice oddaljena 15 metrov. Sprostite se lahko na terasi za sončenje, se razvajate v zasebni vroči kadi, ogrevani na drva, si pripravite kosilo v skupni kuhinji, ali pa se odpravite na različne aktivnosti: jahanje konj, kolesarjenje, plavanje, rafting, golf ali mini golf, pohodništvo, itd. Vsako jutro vam bodo pred hišico prinesli zajtrk v košari, v kateri vas bodo čakale lokalne dobrote.

Alp Glamping Village v Radovljici (Foto: Booking.com)
Alp Glamping Village v Radovljici (Foto: Booking.com)

V bližini se nahajajo igrišče za minigolf Adventure Mini Golf Panorama, Dino park Bled, Golf klub in igrišče Bled, Lovska Koča Talež,  Pustolovski park Bled, žičnica Bled Straža, Baby Straza Ski Lift, Grajsko Kopališče Bled in Jama pod Babjim zobom.

Na Booking.com si je namestitev Alp Glamping Village prislužila oceno gostov 9,4.

Dodatne Informacije

Več informacij:
alpglampingvillage.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Rajska lepota: najlepše italijanske plaže, ki nimajo konkurence!