fbpx

Obstaja ljubezen, ki jo lahko najdete LE V SEBI!

"Če imaš možnost ljubiti, ljubi najprej sebe." - Charles Bukowski

Obstaja ljubezen, ki je čista. Ljubezen, ki vidi vse, kar ste skrili v sebi. Vse modrice in brazgotine, na in pod kožo. Kljub temu vas še vedno občuduje. Še vedno verjame v vas. Še vedno vam pove, da ste lepi in da lahko spremenite svet, ker vaše napake niso to, kar vas opredeljuje. Ljubezen, ki vidi lepoto tudi v temnih kolobarjih pod očmi in vidi umetnost v utrujenih linijah in gubicah na vašem obrazu.

Obstaja resnična ljubezen. Takšna ljubezen, ki gre spat z vsemi vašimi demoni in se zjutraj še vedno zbudi z vami. Ljubezen, pred katero ne skrivate ničesar, ki vas ima rada, ko ste tiho ali žalostni, jezni ali šibki. Ljubezen, ki se ne skriva, ko vam življenje razpada, ostane z vami ob vseh vaših neurjih, napakah in padcih ter vam pomaga, da se najdete, da se borite in se dvignete.

Obstaja brezpogojna ljubezen. Takšna, ki obljublja, da vas bo ljubila v vaših slabih dneh, da bo z vami v samotnih nočeh, da vas spomni na vašo moč in modrost, na vašo vrednost. Ljubezen, ki pazi na vas ob vsakem srčnem utripu. Ljubezen, ki vam pokaže, kako morate biti ljubljeni, da se ne boste zadovoljili z manj, kakor si zaslužite. Ljubezen, ki vam obljublja, da vas bo še naprej ljubila, tudi če vas bodo vsi zapustili. Tista, ki odpušča vsako napako, vsako razočaranje in vsako neprimerno besedo.

Najdragocenejša ljubezen je ljubezen, ki je v tebi.
Najdragocenejša ljubezen je ljubezen, ki je v tebi.

Obstaja čista ljubezen. Tista, ki se vam nikoli ne laže. Takšna, ki vam pove, da ste nori in da niste popolni, vendar to ne spremeni njene ljubezni do vas. Ljubezen, ki ne prekriva resnice, ampak vam pove vse, na čem morate delati in kaj morate spremeniti, da boste boljši, ker želi, da rastete, da sijete.

Ljubezen, ki je prijazna do vas, ki vas navdihuje, da delate velike stvari. Ljubezen, ki je včasih preveč iskrena, vendar vam pomaga odpraviti napake, zaceliti rane in popraviti, kar je zlomljeno. Pomaga vam najti svetlobo v najtemnejših krajih vašega srca.

Takšno ljubezen lahko najdete le v sebi. To je ljubezen, ki vam je nihče ne more dati, ker si jo lahko daste le sami sebi.

Takšna ljubezen je z vami od rojstva in nikoli vas ne bo zapustila. To je najdragocenejša vrsta ljubezni. To je ljubezen vašega življenja, saj je ljubezen, ki jo najdete v sebi, edina ljubezen, ki bo trajala večno!

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.