fbpx

Alpin Chalet Samer: sanjska hišica z dušo v osrčju Dolomitov

Foto: booking.com

Iščete pravljično namestitev v neokrnjeni naravi Dolomitov? Alpin Chalet Samer je pravi odgovor.

Dolomiti so pravi raj za ljubitelje narave in aktivnega preživljanja prostega časa. Razburljivi pohodi po slikovitih poteh, svež gorski zrak in neokrnjena narava gorskega sveta, to je le nekaj dejavnikov, ki v te konce privabljajo vrsto turistov.

Očarljivo alpsko zatočišče Alpin Chalet Samer, ki se nahaja sredi osupljive lepote Dolomitov, predstavlja odlično izhodišče za odkrivanje regije. Prekrasna koča, obdana s panoramskimi razgledi na veličastne vrhove in doline, ponuja pravo alpsko doživetje, ki bo zagotovo očaralo še tako zahtevne popotnike.

Sobe v Alpin Chalet Samer brezhibno združujejo rustikalni šarm s sodobnim razkošjem. Vsak skrbno oblikovan kotiček koče je harmonična mešanica tradicionalnih elementov in sodobnega dizajna, kar ustvarja prijeten in vabljiv ambient.

Alpin Chalet Samer

Koča slovi tudi po mojstrovinah strastnih kuharskih mojstrov, ki ustvarjajo simfonijo okusov. Od okusnega samopostrežnega zajtrka, ki vam da moči za dnevne aktivnosti, do večerje v hotelski restavraciji ob okusih Dolomitov in lokalne kulinarike. V hotelski restavraciji so na meniju res predstavljene najboljše regionalne sestavine, spremenjene v kulinarične mojstrovine. Od prijetnih domačih testenin do sočne planinske divjačine, vse skupaj pa poplaknite z izbranimi vini iz hotelske kleti.

V sklopu hiše se nahaja tudi wellness oaza, kjer lahko v savni razvajate svoje ali se sprostite ob terapevtski masaži. Pravi epitom razvajanja je zunanji masažni bazen, obdani z dih jemajočo alpsko pokrajino. Ne glede na to, ali iščete mir, prekrasno naravo, kulinarične užitke ali vznemirljive pustolovščine na prostem, ta očarljiva koča obljublja nepozaben pobeg, ob katerem se boste vedno znova želeli vrniti v očarljiv objem Dolomitov.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.