fbpx

Amazon Business Slovenija: to je največja spletna trgovina namenjena le podjetjem!

Amazon Business - tudi za slovenska podjetja!!

Amazon Business Slovenija je dosegljiv tudi v Sloveniji z vsemi funkcijami in predstavlja nakupovalno platformo za vsako slovensko podjetje, hkrati pa omogoča tudi prodajo na največem trgovskem središču na svetu! Gre za klasičen Amazon, ki ga že poznate in uporabljate za zasebne nakupe. Le, da je tokrat prilagojen za poslovne uporabnike. To pa pomeni posebne - znižane cene za podjetja, hitrejše pošiljanje izdelkov, skupinske nakupe po oddelkih vašega podjetja, odlog na plačilo kupljenih izdelkov, popuste za količinske in ponavljajoče nabave. Za zavezance za DDV pa pomeni tudi nakupe za neto vrednost - brez DDV. Amazon Business je enostavno “one stop shop” za vse potrebe vašega podjetja.

Amazon – največji trgovec na svetu je tudi za slovenska podjetja pripravil enako okolje kot ga že nekaj let ponuja na razvitih trgih. Gre za najbolj optimalno nabavno službo, tudi zaradi tega ker v podjetju vse opravite na enem mestu. Amazon v okviru poslovnega segmenta ne zaračunava članstva in je za slovenska podjetja popolnoma brezplačno. Le prijavite se brezplačno preko te povezave in že lahko začnete z ugodnejšimi nakupi. V kolikor izdelek kupite direktno od Amazon.de pa ga lahko pričajujete v nekaterih primerih tudi prej kot v 24h urah. (velja za izdelke na zalogi, za katere se izbere hitro pošiljanje). Skoraj tako kot če bi obstajal Amazon Slovenija, pa je na voljo tudi vsa podpora. Slovenska podjetja sodelujemo z Amazon.de – Nemški Amazon, kjer je celoten sistem, kot tudi opisi izdelkov preveden v angleški jezik. Tudi zato ni nikakršnih jezikovnih barier.

PREDSTAVITVENI INFOMATIČNI VIDEO: AMAZON BUSINESS SLOVENIJA


Amazon “Slovenija” s programom Amazon Business torej predstavlja platformo, kjer lahko podjetja nabavljajo do pisarniškega materiala, računalniške opreme, novih pametnih telefonov, …. ali pa slednje tudi prodajajo v okviru največjega trgovca na svetu. Možnost trgovine na Amazon – za slovenska podjetja je namreč mogoča od letošnjega leta.

Osnove jasne prednosti poslovanja v okviru Amazon Business

Mlada dinamična slovenska podjetja, ter startupi svojo nabavo izvajajo preko Amazon Business!
Mlada dinamična slovenska podjetja, ter startupi svojo nabavo izvajajo preko Amazon Business!

Vedno več slovenskih podjetij svojo nabavno verigo preusmerja na največjega svetovnega trgovca Amazon. Razlogov za tovrstno početje je več. Prevsem zato, ker imajo izjemne pogoje poslovanja, ki jim lokalni trgovci zaradi količinskih omejitev in lokalnih posrednikov ter distributerjev, težko konkurirajo. Tako je cena izdelkov v spletni trgovini Amazon praviloma občutno nižja, slednji pa se pridružuje možna brezhibna dobava v 24 urah, ki je postala standard tega podjetja pri poslovnih uporabnikih, ob pogoju, da je izdelek na zalogi ter da je prodajalec Amazon. Slovenska podjetja brez težav poslujejo tudi preko plačilnih nalogov SEPA ter z odlogom plačila za 30 dni. Obstajajo pa tudi praktični hitri krediti za nabavo osnovnih sredstev, ki so odobreni v trenutku. Predvsem v povezavi z novodobnimi bančnimi storitvami za podjetja, ki jih ponujata N26 in Revolut. A temu se bomo posvetili v enem od prihodnjih člankov.

Zakaj so izdelki v okviru Amazon Business nižjih cen?!

Amazon Business ponuja nižje cene, tudi zaradi tega ker se dobavitelji potegujejo za večje kupce - torej vaše podjetje!
Amazon Business ponuja nižje cene, tudi zaradi tega ker se dobavitelji potegujejo za večje kupce – torej vaše podjetje!

Ker poslovni uporabniki s svojimi nabavnimi službami iščejo najboljše možne priložnosti, se tega zavedajo ponudniki – trgovci na Amazon, ki za tovrstne kupce tekmujejo. To počno z močno znižanimi cenami in “hitrimi” ponudbami namenjene prav tem podjetjem. Tudi zaradi tega poslovni uporabniki velikokrat pridejo do cen in količinskih popustov, ki so rezervirani le za njih. Osnovna logika vsekakor je, da vsak želi kupiti po najugodnejši možni ceni. In prav množica ponudnikov oziroma trgovcev na platformi Amazon omogoča, da med sabo neusmiljeno tekmujejo. Posledica tega so nizke cene izdelkov, ki so praktično brez prave trgovske marže. Tako so nekateri izdelki lahko tudi do 40 odstotkov cenejši od ponudbe slovenskih trgovcev. Seveda je tako kot vedno potrebno počakati na pravi trenutek, a kot poslovni uporabniki ste vedno deležni tudi najbolj svežih informacij o različnih prodajnih akcijah.

Kaj je pravzaprav Amazon Business?

Amazon Business je "Huste" dobaviteljev za vaše podjetje. Kot, da bi se množica dobaviteljev potegovala za vašo pozornost! A ni to fino?!
Amazon Business je “Huste” dobaviteljev za vaše podjetje. Kot, da bi se množica dobaviteljev potegovala za vašo pozornost! A ni to fino?!

Po domače povedano je največja B2B tržnica na svetu, kjer se srečujeta ponudba in povpraševanje in služi potrebam naročil podjetij vseh velikosti. Če torej kupujete večjo količino pisarniškega materiala, novo računalniško opremo, vam je zmanjkalo kartuše za tiskalnik ali česarkoli drugega, boste v spletni trgovini Amazon v tem trenutku lahko izbirali med 250.000.000 izdelki. In kar je najlepše za kupca je to, da ponudniki izdelkov tekmujejo med sabo s ponujanjem najboljše možne cene za določen izdelek. Predstavljate si, da imate odprtih 10 zavihkov različnih spletnih trgovin, med katerimi primerjate cene. Z nakupom pri spletnem trgovcu Amazon boste prihranili čas in denar, saj boste na enem mestu dobili pregledno in hitro primerjavo različnih trgovcev. Zato boste trgovini Amazon skoraj gotovo plačali najbolj optimalno ceno.

Ponudniki med sabo bijejo neusmiljen boj!
Ponudniki med sabo bijejo neusmiljen boj!

Amazon Business ima nekatere rešitve in ugodnosti, ki se zdijo pravzaprav neverjetne. Na primer plačilo po predračunu, plačilni nalog SEPA, plačilo na odlog, plačilo s kreditno kartico, … Prav tako imajo zavezanci za DDV možnost nakupa izdelkov na Amazonu brez obračunanega DDV-ja, torej po neto vrednosti. Na ta način lahko podjetju zmanjšate obremenitev finančnih tokov, saj DDV-ja ob nakupu ne plačate. Nakup po nižjih cenah in nakup brez DDV-ja bosta zagotovo prepričalo vsakega podjetnika.

Brezplačna registracija

Amazon je daleč najbolj priljubljena aplikacija v ZDA. Ameriški uporabniki jo uporabljajo več kot Google, Facebook, Instagram!
Amazon je daleč najbolj priljubljena aplikacija v ZDA. Ameriški uporabniki jo uporabljajo več kot Google, Facebook, Instagram!

Amazon Business je popolnoma brezplačna storitev in ne vključuje nikakršnih skritih stroškov. Z registracijo preko spodnje povezave boste pridobili vrednostne kupone, s katerimi boste določeno obdobje upravičeni do brezplačne poštnine in nekaterih drugih ugodnosti, zaradi česar bo poslovanje preko spletne trgovine Amazon še ugodnejše. Sledite postopku registracije in v roku treh dni boste prejeli kupone ugodnosti na vpisani elektronski naslov. Uporabite spodnjo povezavo, da boste zagotovo dobili kupone!

Slovenska podjetja kupujemo večinoma na nemškem amazon.de, ki je tudi v angleškem jeziku

Jezik ni več ovira, saj so pri Amazon.de poskrbeli, da je nemški Amazon tudi v brezhibnem angleškem jeziku. Prav tako se je po večletnih izkušnjah nemški Amazon izkazal za tistega, ki praviloma izdelke dobavlja v roku 24 ur, seveda ob izbrani storitvi hitrega pošiljanja. Tako lahko izdelek naročen do 12. ure dopoldan, pričakujete že prihodnji dan. To pa je povsem primerljivo z najboljšimi slovenskimi trgovci, saj pri Amazonu ne dopuščajo prostora za napake.

Varnost na izjemnem nivoju: Amazon ne dopušča napak

Dobava v 24 urah postaja standard pri poslovnih uporabnikih!
Dobava v 24 urah postaja standard pri poslovnih uporabnikih!

Amazon je najpopularnejša aplikacija v ZDA, pred Googlom in drugimi aplikacijami. To pomeni, da zaradi ugleda skrbi za visok nivo varnosti. Vsi trgovci, ki delujejo preko te B2B tržnice pa vedo, da ni prostora za napake, saj te konkurenca hitro prehiti. Pomembna je tudi ocena uporabnikov, ki označuje kakovost ponudnika. Zato je servis, ki ga ponuja Amazon Business Slovenija, izjemno korekten in poslovno varen. Naročila lahko do odpreme odpokličete, prav tako lahko prejeto blago enostavno vrnete, če ne ustreza vašim standardom in pričakovanjem. Za vse je poskrbljeno pregledno ter z enostavno uporabniško izkušnjo.

Organizirajte nabavo po oddelkih

Amazon Business Slovenija - Organizirajte nabavo po oddelkih, sami pa potrjujte nakupovalne sezname. Vse na istem računu!
Amazon Business Slovenija – Organizirajte nabavo po oddelkih, sami pa potrjujte nakupovalne sezname. Vse na istem računu!

Imate večje podjetje, ki ima več oddelkov in nabavnih služb? Organizirajte delo tako, da v okviru vašega računa kupujejo vsi, vi pa ste tisti, ki le potrjuje nabave in dokončno izvede nakup. Na ta način enostavno centralizirate nabavo in imate takojšen pregled nad stroški podjetja. Hitro in enostavno lahko dodajate več uporabnikov v vaš račun Amazon Business Slovenija. Poleg tega lahko prilagodite odobritve naročil, določite omejitve porabe in učinkovito upravljate nabavne tokove vašega podjetja.

Ne zamudite ugodnosti

V kolikor vaše podjetje registrirate na Amazon Business, boste v roku treh dni na vpisan elektronski naslov prejeli pošto s svojo kodo kupona, ki jo unovčite ob nakupu. Koda vsebuje razne popuste in možnost brezplačne poštnine.

Dodatne Informacije

amazon.de

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!