Amazon Prime Slovenija: največji shopping klub in digitalna knjižnica tudi v Sloveniji

Zadnjič posodobljeno: :

Amazon Prime je največji “shopping” klub na svetu, ki hkrati članom omogoča dostop do največje digitalne knjižnice na svetu. Zanimivo je dejstvo, da je kar ⅔ vseh gospodinjstev v ZDA članov tega eskluzivnega kluba nakupovanj in vsebine. Amazon Prime je mogoč tudi v Sloveniji!

Amazon Prime je članstvo pri največjem trgovcu na svetu, ki avtomatično omogoča izjemne nakupne priložnosti. Slednje so povezane z velikimi popusti (Amazon Prime Day) in velikokrat brezplačnim hitrim pošiljanjem izdelkov. Poleg tega obstajajo tudi posebne dnevne ponudbe (Lightning Deals), kjer se na dnevni ravni v vseh kategorijah pojavljajo ekskluzivne ponudbe z izjemnimi popusti, seveda rezervirane le za člane Amazon Prime. Vendar Amazon Prime ne pomeni le posebnih “članskih” nakupnih ugodnosti. S članstvom v Amazon Prime dobite tudi dostop do ene največjih knjižnic filmov in serij na svetu, Amazon Prime Video. Če radi prebirate knjižne uspešnice, boste s članstvom pridobili še možnost dostopa do Prime Reading, ki predstavlja mesečno izbiro na največji svetovni knjižni polici. A tu se še stvari ne zaključijo!

Kako je z Amazon Prime v Sloveniji

Amazon Slovenija še ne obstaja zaradi majhnosti trga, a Amazon tudi pri nas ponuja večino ugodnosti velikih trgov! Slovenci praviloma uporabljamo nemški Amazon.de, ki pa je brezhibno preveden v angleški jezik in tako ni jezikovnih barier. Večina servisov deluje kot obljubljeno, z izjemo pošiljanja, ki se lahko nekoliko zamakne in ni vedno naslednji dan pri izdelkih, ki to obljubljajo. Dostava je vselej hipna, v kolikor izberete “hitro” pošiljanje. Zanimive so posebne ponudbe za člane kluba Amazon Prime (Lightning Deals), ki omogočajo nakup popolnoma aktualnih izdelkov – velikokrat tudi do 40 odstotkov ceneje.

Članstvo v Amazon Prime stane 7.99 evra mesečno. A prinaša ugodnejšo poštnino, nižje cene ter dostop do največje digitalne knjižnice!
Članstvo v Amazon Prime stane 7.99 evra mesečno. A prinaša ugodnejšo poštnino, nižje cene ter dostop do največje digitalne knjižnice!

Članstvo v Amazon Prime sicer stane 7,99 € na mesec, a znesek se vam bo povrnil že z znižano ali brezplačno poštnino ob prvem nakupu (za izdelke z oznako Prime). Naročnino lahko prekinete kadarkoli. Zato prav nič ne tvegate s prijavo na Amazon Prime. S prijavo preko priložene povezave pridobite še dodatne bonbončke in odklenete kupone z ugodnostmi.

Skrivni nujen nasvet za Amazon Prime:

Članstvo Amazon Prime lahko delite s svojim partnerjem oziroma članom vašega gospodinjstva. Če ste študent, lahko vašega cimra obdarite s tem, ko ga povabite v svoj Amazon Prime račun. Tako tudi on prejme ugodnosti, kot so znižana ali morebitna brezplačna poštnina, brezplačno pretakanje video posnetkov, shranjevanje fotografij, zgodnji dostop do izjemnih ponudb in še več. Preprosto dodajte člana vašega gospodinjstva v razdelek svojega računa Amazon Household.

Aja … Amazon Prime Day 2020

Amazon Prime Day je največji nakupovalni praznik. Večji kot Black Friday in Cyber Monday!
Amazon Prime Day je največji nakupovalni praznik. Večji kot Black Friday in Cyber Monday!

S članstvom Amazon Prime stopiš v poseben klub kjer lahko v okviru dneva Prime Day. Letos predvidoma drugi polovici junija (datum še ni znan) – nakupuješ 48 ur izjemno ugodno!

Na Amazon Prime Day pa lahko pričakuješ res nore popuste! Določene znamke namreč pogosto znižajo enake izdelke, tako da lahko nekako iz prejšnjega leta sklepaš, kaj te čaka tudi letos. Lani so na primer tako znižali fitnes zapestnico Fitbit Alta HR za 80 evrov, pa iPad Pro za celih 280 evrov, Apple Watch 4 prav tako za 80 evrov, slušalke Bose QuietComfort II za 70 evrov, sesalnik Dyson V7 Animal Pro za 120 evrov, itd., … Seveda pa so takšni popusti v vseh kategorijah, tudi pri oblačilih, lepoti, domu, izdelkih za potovanje, itd.

Amazon Prime Video ... res celovita izbira filmov in serij. Hkrati pa odličen arhiv starih serij, ki smo jih tako zelo radi gledali!
Amazon Prime Video … res celovita izbira filmov in serij. Hkrati pa odličen arhiv starih serij, ki smo jih tako zelo radi gledali!

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
S to božično hiško za mačke vam ni treba več skrbeti, da vam bodo podrle drevo