Aminess Gaia Green Villas: oblikovalsko dovršene počitnice na Krku

Foto: Booking.com

V Njivicah na Krku se nahajajo dizajnerske vile Aminess Gaia Green Villas, ki nudijo veliko mero zasebnosti, obenem pa tudi pristen stik z naravo, zato so kot nalašč za oddih v dvoje ali družinske počitnice.

Aminess Gaia Green Villas slovijo po svojem oblikovanju, ki je zmes sodobnega in industrijskega dizajna. Nahajajo se v objemu hrastovega gozda, obdane z zelenjem, zato nudijo mir in zasebnost. Ležijo nedaleč stran od urejene prodnate in skalnate plaže, v neposredni bližini pa so tudi sprehajalne in kolesarske poti.

Namestitev obsega več vil različne velikosti, tako za pare kot tudi družine oziroma družbe do 8 oseb. Vsaka vila se ponaša z udobnim pohištvom, prostrano teraso in velikimi steklenimi površinami, skozi katere lahko opazujete zeleno okolico. V spalnici vas bo tako uspaval vonj bližnjega gozda, zjutraj pa vam bo ob zajtrku delal družbo vonj po mediteranskih zeliščih.

Odločite se lahko za romantično večerjo v dvoje na terasi vile ali pa si privoščite polpenzion v bližnjih hotelih. V bližini so vam na voljo tudi številne restavracije in nekaj lounge barov, za ležerno pitje jutranje kave ali koktajl ob večerih. Ljubitelji športa bodo uživali na tamkajšnjih teniških igriščih ali ob kolesarjenju, poskrbljeno je tudi za otroke, ki jih zabavajo Aminessovi animatorji.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!