Ananas že celo življenje ješ narobe

Misliš, da ananas ješ pravilno? Hm, pomisli še enkrat!

Družbena omrežja dobesedno gorijo, saj so jih preplavili posnetkih, ki prikazujejo, da lahko ananas ješ na drugačen način, ki ne zahteva čudnih manevrov z nožem.

Posnetek je bil sprva dostopen na spletni platformi TikTok, kasneje ga je delil uporabnik Twitterja Dennis Naghizadeh. V nekaj dneh si ga je ogledalo skoraj 20 milijonov ljudi, ki jih je zanimalo, ali so zares celo življenje živeli v zablodi.

Kot je videti v posnetku, bi moral ananas jesti tako, da od sadeža trgaš na majhne. Ja, smešno preprosto! Splet je ta revolucionarna rešitev popolnoma navdušila, zato so različni uporabniki preverili, ali je uživanje tega sadeža zares tako preprosto.

Ta viralen video je le razlog več, zakaj moraš hitro v trgovino po ananas. Poskusi  z novo metodo in nam zaupaj, ali ti je uspelo. Če ti bo kaj ostalo nekaj koščkov, jih ne meči stran, temveč si  raje pripravi masko iz ananasa, s katero se znebiš nepravilnosti na koži, predvsem črnih kolobarjev okoli oči.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Parfum NASA Eau de Space: tako diši vesolje!