Ti slavni igralki sta si tako podobni, da ju ne razločijo niti oboževalci

Obstaja cela vrsta zvezdnikov, ki so si precej podobni, a jih lahko kljub temu hitro razločimo. Ti dve slavni igralki pa ne ločijo niti največji oboževalci.

O kom govorimo? O Margot Robbie in Jaime Pressly. Obe sta blondinki, modrih oči in zelo podobnih linij obraza. Čeprav ju loči skoraj 20 let (Margot jih šteje 28, Jaime 41), je za navadne smrtnike razlika med njima minimalna. O tem priča tudi zanimivo dejstvo, da sta se igralki spoznali pred kratkim in, tako kot vsi ostali, bili presenečeni nad njuno neverjetno podobnostjo.


Naj vas spomnimo – Margot Robbie je za oskarja nominirana igralka, ki so jo proslavili filmi Volk z Wall Streeta, Odred odpisanih, Jaz, Tonya in Marija Škotska. Kmalu jo pričakujemo tudi v Tarantinovem filmu Bilo je nekoč v Hollywoodu. Jaime Pressly je z emmyjem nagrajena igralka, ki jo najbolje poznamo po vlogi v seriji Moje ime je Earl.

Kako zelo sta si igralki podobni, si oglejte v galeriji.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Evropske serije, ki si jih nujno poglej, če se ti zdi, da nimaš kaj za gledat