fbpx

Apartma Hannah: morski oddih v belem

Foto: Booking.com

Ob obali Novigrada, v srcu starega mestnega jedra, se nahaja apartma Hannah, ki so ga lastniki v celoti zasnovali v belini.

Le kratek sprehod stran od cerkve sv. Maksimiljana in nekaj sto metrov od pristanišča stoji apartma Hannah, ki se nahaja tik ob mestni plaži, s čudovitim pogledom na park in morje. Odlična lega je eden izmed razlogov, zakaj je sodobno opremljeni apartma, tako priljubljen med turisti. Drugi razlog pa se skriva v krasnem razgledu z balkona.

Majhen balkonček, kot nalašč za romantične zajtrke v dvoje, se namreč razgleduje po bližnjem zelenem parku in obali Novigrada. Apartma je sicer v celoti obarvan v belo, ponaša se z polno opremljeno kuhinjo, jedilnico ter dnevnim prostorom z ravnim televizorjem.

V sklopu apartmaje je tudi spalnica s kopalnico, v vročih dneh pa se lahko ohladite s klimatsko napravo. V sklopu apartmaja sta na voljo tudi otroško igrišče in terasa.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!