fbpx

Villa Sagri: prekrasna vila v mirni istrski vasici

Foto: Booking.com

Vas Žagrići, ki se nahaja nedaleč od Žminja, je dom prekrasne vile Sagri, ki ponuja oddih daleč stran od turističnih mest in vrveža.

Prostorna vila se pohvali z interjerjem v umirjenih barvnih tonih, ki je nastal ob misli na bogato istrsko tradicijo. Odlikujeta jo kamen in les, ki se prepletata z modernimi dizajnerskimi smernicami. Največja odlika vile Sagri so zunanji prostori, saj je v sklopu vile oblikovanih kar nekaj kotičkov za posedanje in druženje na prostem.

Vila lahko namesti do devet oseb in je družinam prijazna. Otroci bodo navdušeni nad veliko zelenico, starši pa nad zunanjim bazenom in sončno teraso. Tudi ob hladnejših dneh je vila še kako atraktivna, saj se lahko stisnete v dnevnem prostoru ob kaminu ali pa se pogrejete v samostoječi kopalni kadi.

V sklopu vile se nahajajo tri spalnice, družinam z majhnimi otroki pa ponujajo tudi možnost izposoje otroške posteljice. Čeprav je vila Sagri nekoliko oddaljena od istrskih turističnih mest, gneče in aktivnosti ne boste pogrešali. V sklopu vile najdete tudi ročni nogomet, ne pozabite pa tudi na kolesa, ki vam pridejo prav ob raziskovanju okolice.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!