fbpx

Apartma The Open Book: knjigarnar čez dan, gost ponoči

Apartma/knjigarna The Open Book

Gostje, ki se nastanijo v škotskem apartmaju The Open Book (Odprta knjiga), si med gostovanjem podajajo vodenje knjigarne v pritličju. Apartma leži v vasi Wigtown na Škotskem, nočitev za dve osebi pa stane 35 evrov na noč. A najem ne vključuje le gostovanja v apartmaju, brezplačnega interneta in prenosnika, temveč tudi vodenje knjigarne, kjer morate početi vse, kar počne redno zaposleni knjigarnar, in oddelati prav toliko ur na teden.

Knjigarna The Book Shop na ulici 2 High Street, Wigtown, mora biti odprta 40 ur na teden, kako jih razporedite, pa je popolnoma prepuščeno vam,” beremo opis na spletni strani Airbnb, kjer lahko najamete ta apartma z edinstveno klavzulo. Običajno je pod dodatki zgolj zajtrk, tu pa je vključeno še obvezno 40-urno vodenje knjigarne na teden. ”Predlagamo, da določite takšen urnik, ki kar najbolj ustreza vašemu itinerarju. Upamo, da raziščete okolico in uživate v tem, kar ima ponuditi,” beremo dalje na Airbnb.

PREBERITE ŠE: Van Goghova Spalnica v naravni velikosti in z možnostjo najema na Airbnb

Med počitnikovanje v apartmaju The Open Book vodite tudi knjigarno.
Med počitnikovanje v apartmaju The Open Book vodite tudi knjigarno.

Ste knjižni molj? Potem je The Open Book v vasici Wigtown več kot popolna izbira za vašo naslednjo dopustniško destinacijo. Gre za edino tovrstno ponudbo na svetu, poleg začasnega lastništva knjigarne pa so vam na voljo prenosnik, brezplačen Wi-Fi in kolesa. Za š več informacij se obrnite na Airbnb.

Dodatne Informacije

Več informacij:
airbnb.co.uk

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!