fbpx

BiWa: sobno kolo, ki je tudi pralni stroj

BiWa: sobno kolo in pralni stroj v enem

BiWa je sobno kolo, ki je tudi pralni stroj. Omogoča, da opravljamo dve dejavnosti hkrati; se rekreiramo in opravljamo gospodinjska opravila. Koncept BiWa so ustvarili študenti oblikovanja univerze Dalian Nationalities University na Kitajskem.

BiWa je sobno kolo, ki je tudi pralni stroj. Združuje dve dejavnosti hkrati: kolesarjenje in pranje perila. Oboje bi morali prakticirati vsaj nekajkrat na teden, zakaj torej ne bi obojega združili v eno dejavnost? Boben pralnega stroja je vgrajen v sprednje kolo, vrtimo pa ga s poganjanjem. Po besedah študentov oblikovanja z univerze Dalian Nationalities University vrtenje pedal ustvarja tudi elektriko. Z odvečno preskrbuje zaslon ali pa se shranjuje za prihodnje vožnje.

PREBERITE ŠE: On The Wall: pohištvo, na katero lahko obesite kolo

Zaenkrat ni znano, ali bo sobno kolo, ki je tudi pralni stroj, kdaj doseglo prodajne police, vsekakor pa gre za briljantno rešitev, s katero ubijemo dve muhi na en mah.

Dodatne Informacije

Več informacij:
tuvie.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.