fbpx

Apartments Nora: premišljeno oblikovani apartmaji v objemu Makarske

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Apartmaji Nora so nekaj posebnega, saj odražajo zanimiv občutek za detajle in estetiko.

V srcu Makarske, ki sodi med najbolj priljubljene destinacije na jadranski obali, najdete zanimive apartmaje Nora. Njihova zasnova interjerja je resnično nekaj posebnega, saj odraža lastnikov močan čut za detajle in estetiko. Vsi apartmaji so namreč opremljeni sodobno, a tako, da se boste v njih v hipu počutili kar se da domače.

Foto: booking.com

Nahajajo se le kratek sprehod stran od plaže, tudi restavracije in bari so le nekaj metrov stran. Apartmaji Nora namreč ležijo v srcu starega mestnega jedra Makarske, ki v poletnih mesecih oživi. Če imate čas, se lahko zapeljete do bližnjega krajinskega parka Biokovo, ali pa se s čolnom odpeljete do bližnjih otokov kakršna sta Brač in Hvar.

Sodobno opremljena kuhinja

Sodobno opremljene nastanitvene enote se lahko pohvalijo z vrsto opreme, ki jo dandanes gostje za brezskrben oddih potrebujejo. Poleg kuhinje z mikrovalovno pečico in aparatom za kavo se nahaja udobna jedilnica, tik zraven je tudi velik dnevni prostor s sedežno garnituro in televizorjem.

Vse sobe se lahko pohvalijo z balkonom ali teraso ter se spogledujejo z Jadranskim morjem. V sklopu nastanitve vam je na voljo tudi brezplačen internet.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!