fbpx

Adidas Originals in Timex predstavljata retro trajnostne ure na višji ravni

Adidas Originals ure - so zares "kinky" šik

Foto: adidas

S kampanjo »Čas zame« Adidas Originals skupaj z ameriškim proizvajalcem ur Timex oriše dinamičen, pogosto spontan odnos do življenja mladih ustvarjalnih ljudi. V ta namen proizvajalec športne opreme predstavi štiri modele ur, ki prihajajo na trg v številnih trendovskih barvnih kombinacijah in kakopak popolnoma drugačnih stilih.

Adidas ustvarja tende in jih velikokrat preslikuje v vse segmente. Tokrat se je lotil časomerov v sodelovanju s podjetjem Timex. Z združenimi močmi adidas Originals poskrbi za povsem novo izbiro ur, ki jih navdihuje današnja ustvarjalna generacija. V kampanji z naslovom “Čas zame” obe znamki zagovarjata mlade kreativce, krepita njihove edinstvene osebnosti in sposobnost izražanja.

Kolekcija Adidas Originals X Timex
Izbirate lahko med dvema analognima in dvema digitalnima urama, ki vse predstavljajo ulični slog mladih ustvarjalnih ljudi, a kljub temu vsaka sledi svojemu edinstvenemu pristopu.

Modela na sončno energijo Sustainably Strapped – Project One in Game On The Go – Project Two imata pas iz biološke smole in ohišje iz reciklirane plastike.

Foto: Adidas – Sustainably Strapped – Project One

Ura Game On The Go – Project Two ima vtisnjen logotip Adidas na številčnici. Športni retro model iz reciklirane plastike se popolnoma prilega življenjskemu slogu in okolju sodobnih kreativnih ljudi: minimalistična ura izgleda enako dobro z videzom uličnega sloga kot s priložnostno pisarniško obleko.

“Game On The Go – Project Two” združuje ulični stil z vsakodnevnim udobjem.

Concrete Junglists – Digital One GMT je večnamenska ura, ki ne prikazuje le lokalnega časa, temveč tudi čas drugega časovnega pasu. Ima kontrastno polprozorno ohišje in zapestnico.

“Concrete Junglists – Digital One GTM” simbolizira “Young Creative Lifestyle”, ki je doma v urbani džungli.

Reeewind Time – Digital Two ima kovinsko ohišje, ki je na voljo v petih različnih barvah in z izbiro gumijastih ali kovinskih trakov.

Foto: adidas “Reeewind Time – Digital Two” združuje digitalno retro vzdušje 80-ih s sodobno nadgradnjo.

“Nova kolekcija je kraj, kjer se srečata razvoj dizajna in funkcionalnost ur,” je ob predstavitvi ur povedal Giorgio Galli, glavni izvršni kreativni direktor skupine Timex. “Ta zbirka, ki pripoveduje zgodbo o namenu in dosežkih, je pomemben del samoizražanja in samozavedanja.”

Kolekcija, sestavljena iz štirih različnih stilov v živih barvah, združuje estetiko ulične obleke adidas Originals s slogom dediščine Timexa. “Concrete Junglists” je ura, namenjena mestnim kreativcem, ki živijo življenje v betonski džungli. Druga je “Reeewind Time”, ki združuje retro dizajn iz 80-ih s sodobnim pridihom. Tretja ura v kolekciji je poimenovana “Sustainably Strapped”, kar pomeni, da Timex popelje zasnovo nazaj v svoje jedro, pri čemer uporablja trajnostne materiale in deluje na sončno energijo. Končni dizajn je “Game On The Go”, ki črpa navdih z ulic kot vsakdanjega doma za mlade ustvarjalce. Barve preklapljajo med živahno modro in zeleno adidas v klasično srebrno in črno, poleg elegantnih enobarvnih različic.

Vse ure iz nove kolekcije “Time for Me” bodo kmalu na voljo na spletu v Adidas in v trgovinah Adidas Originals. Stanejo med 69 in 99 evri.

Najbolje prodajane ure Adidas na Amazon.de

Zadnja posodobitev 2022-10-02 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Dodatne Informacije

adidas.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!