fbpx

Aplikacija Any Distance: spremenite svoje treninge v čudovite storyje na Instagramu

Z aplikacijo Any Distance boste končno lahko delili svoj napredek na "storyjih" na Instagramu na zelo estetski način.

Aplikacij za sledenje telesne aktivnosti ne primanjkuje, zagotovo pa manjka edinstvenih načinov za deljenje dosežkov pri treningih, ki ne bodo estetsko poslabšali vašega “feeda”.

Aplikacija Any Distance ponuja preprost način za pretvorbo vadb v privlačne “storyje” oziroma zgodbe, ki bodo brez dvoma izboljšale videz vašega družbenega omrežja. Fotografsko usmerjena aplikacija se sinhronizira z Apple Health in podprtimi storitvami za sledenje dejavnostim, od teka in pohodništva do kolesarjenja in deskanja na snegu. Uporabniki lahko z izbiro dobro zasnovanih predlog naložite fotografije in prilagodite videz svojih podatkov o napredku za skupno rabo v Instagramu, Twitterju in Snapchatu. Aplikacija bo prav tako sledila vašim ciljem in vizualizirala vaš napredek z zbirateljskimi medaljami za doseganje motivacije na vaši fitnes poti.

Aplikacija Any Distance

Aplikacija je trenutno na voljo le za uporabnike operacijskega sistema iOS.

Dodatne Informacije

apps.apple.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!