fbpx

Aplikacija Polymega: Prihodnost retro iger je tu

Polymega

Aplikacija Polymega
Foto: Polymega

Družina Polymega ima nove dodatek, ki bo zagotovo navdušil retro igralce povsod. Polymega App je aplikacija, ki jo lahko brezplačno prenesete in vam omogoča igranje, namestitev in upravljanje podedovanih iger s fizičnega medija na vseh vaših napravah. Ker niso potrebni prenosi emulatorja, ROM-i ali datoteke BIOS-a, aplikacija Polymega ponuja brezhibno in intuitivno retro igralsko izkušnjo.

Aplikacija Polymega je najnovejša inovacija ekipe, ki stoji za priljubljeno konzolo Polymega, in obljublja, da bo spremenila način igranja retro iger. S svojo intuitivno zasnovo in vmesnikom, ki je preprost za uporabo, aplikacija Polymega omogoča igralcem igranje svojih najljubših iger s fizičnega medija z uporabo katerega koli standardnega diskovnega pogona.

Toda tisto, kar ločuje aplikacijo Polymega od drugih možnosti retro iger, je njena preprostost. Prenosi emulatorja, ROM-i ali datoteke BIOS-a niso potrebni, kar pomeni, da lahko uporabniki takoj začnejo z igranjem brez kakršne koli zapletene nastavitve.

Aplikacija Polymega
Foto: Polymega
Foto: Polymega

Aplikacija Polymega podpira tudi večino krmilnikov za sisteme, ki jih morda že imate, kot so PS4, PS5 ali Xbox. Poleg tega podpira vse retro krmilnike, ki jih podpira Polymega, ali pa se lahko uporabniki za vrhunsko igralno izkušnjo odločijo za novi univerzalni brezžični krmilnik Polymega 2. generacije. Ta krmilnik ima povezavo z nižjo zakasnitvijo 2,4 Ghz, izboljšano življenjsko dobo baterije in združljivost z Androidom za uporabo na več platformah z aplikacijo Polymega v drugih napravah.

Za uporabnike, ki raje igrajo retro igre na svojem računalniku ali drugih napravah brez diskovnih pogonov, je Polymega® Remix odlična rešitev. Ta član strojne opreme iz družine Polymega se prek USB-ja poveže z vašo napravo in se upravlja z aplikacijo Polymega. Združljiv je s celotno zbirko kompletov modulov Polymega Element in se začne pri samo 149 USD.

Aplikacija Polymega uporabnikom ponuja tudi možnost, da z naročnino Polymega XL odklenejo vrhunske funkcije, kot so kode za goljufanje, virtualni zaslon, popravki in predvajalnik zvoka. S Polymega XL lahko uporabniki tudi dostopajo do svoje zbirke iger na več napravah, tekmujejo na spletu s prijatelji in pretakajo igre na svoje mobilne naprave.

Foto: Polymega

Zaprta različica beta za aplikacijo Polymega bo javna 23. marca in bo na voljo vsem strankam, ki so opravile nakupe na spletnem mestu Polymega. Poleg tega bodo stranke z  naročilom osnovne enote Polymega, oddanim pred 31. decembrom 2023, prejele brezplačno leto Polymega XL.

Aplikacija Polymega je vznemirljiv nov dodatek v svetu retro iger in jasno je, da je ekipa, ki stoji za Polymego, vložila veliko pozornosti in pozornosti v to, da je bila izkušnja uporabniku čim bolj prijazna. Ne glede na to, ali ste dolgoletni retro igralec ali nekdo, ki šele odkriva radosti klasičnega igranja, bo aplikacija Polymega zagotovo hit. Torej, pripravite se na izkušnjo prihodnosti retro iger in spremljajte več podrobnosti o aplikaciji Polymega in njenem prihajajočem beta testu.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.