Apostle, novi krvav film, ki prihaja na Netflix, je že zdaj oklican za “resnično osupljivega”

Zadnjič posodobljeno: :

Ne zgodi se pogosto, da nas grozljivi filmi navdušijo z visoko umetniško vrednostjo. To gre pripisati predvsem nedodelani zgodbi v kombinaciji s celo vrsto vizualnih efektov. Kljub temu pa nas ustvarjalci tega žanra filmov znajo tudi prepričati.

Grozljivka Apostle, v kateri se bosta v glavnih vlogah preizkusila Dan Evans in Michael Sheen, se bo javnosti predstavila 12. oktobra.

Če je soditi po tem, da so skrivnostni kulti običajno  odlična podlaga za kakovostno grozljivko, lahko novi film pričakujemo z nestrpnostjo. Naj samo spomnimo na grozljivki Mož iz protja (The Wicker Man, 1973) in Rosemaryjin otrok (Rosemary’s Baby, 1968). Ljudje, ki izgubijo stik z resničnostjo in počnejo nepojasnjene stvari, več kot očitno privlačijo množice.

Apostle prihaja na Netflix 12. oktobra.
Apostle prihaja na Netflix 12. oktobra.

Dogajanje v Apostlu je postavljeno v leto 1905. Thomas Richardson v želji po tem, da reši svojo sestro, ki so jo ugrabili pripadniki misterioznega kulta, odpotuje na odročni otok. Glavni lik, ki ga je upodobil Dan Evans, kmalu odkrije mnoge skrivnosti in laži, na katerih je zgrajena skupnost.

Film je režiral Gareth Evans, ki je prav tako prevzel vlogo scenarista. Od ljudi, ki so sodelovali pri snemanju, si je za svoje delo prislužil številne pohvale. Kmalu bomo lahko izvedeli, ali bo film upravičil visoka pričakovanja.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljše skandinavske serije in filmi, ki si jih lahko takoj ogledamo