Apple Watch Series 3: popolna avtonomnost

Nova Applova ura Apple Watch Series 3 bo lahko uporabljala LTE-tehnologijo in virtualno SIM-kartico, ki bo imela enako številko kot vaš iPhone, pri čemer vam telefona sploh ne bo treba imeti pri sebi.

Apple Watch je postala tudi najbolj prodajana ura na svetu, vedno več ljudi pa jo uporablja za vsakodnevno vadbo in rekreacijo. Prav zaradi tega so pri Applu posvetili veliko časa in energije za spremljanje srčnega utripa. Ura lahko zdaj zazna nepravilnosti v vašem utripu in vas opozori ob morebitnem povečanju le-tega, še posebno v tistem trenutku, ko se ne ukvarjate z rekreacijo. Vgrajen ima tudi višinomer za še boljše spremljanje vadbe.

https://www.youtube.com/watch?v=jUvD80mNKBM

Apple Watch Series 3 omogoča dostop do 40 milijonov skladb kar na vašem zapestju. In ko boste potrebovali Siri, se boste z njo lahko normalno pogovorili, ker ta zdaj govori in vam tako ne bo več treba brati drobnega tiska z zapestne ure.

Za boljši sprejem signala ima Apple Watch Series 3 anteno vgrajeno kar v steklo. Kljub vsej novi in dodatni tehnologija je razveseljiva novica, da se velikost ure ni prav nič povečala. Baterija ima isto zmogljivost kot ura druge generacije, prav tako pa je na voljo kopica različnih paščkov, pri katerih ponovno sodelujeta tudi Nike in Hermes. Za najbolj petične bo Apple Watch na voljo v sivo obarvani keramični izvedbi.

Galerija slik: Apple Watch Series 3

Dodatne Informacije

Več informacij:
apple.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!