fbpx

Aqua Dome Hotel: pravljični avstrijski termalni resort

Foto: booking.com

Vsi kdaj pa kdaj potrebujemo odmor. Razvajanje na kar najvišjem nivoju, ki obsega tako notranji mir kot sproščeno telo. Aqua Dome Hotel na avstrijskem tirolskem je prav tisto, kar iščemo! Pobeg od negativnih novic vsakdana, saj si le tako lahko vzamemo čas zase, ki si ga zaslužimo.

Sodobno opremljeni hotel združuje šarm Alp in najsodobnejše arhitekture. Pohvali se lahko s futurističnimi savnami in bazeni, pravim malim zaprtim termalnim rajem. Gostom je na voljo kar 12 notranjih in zunanjih bazenov, med slednje je umeščen zanimiv stekleni stožec, ki nudi razglede na prekrasno alpsko panoramo. Vsak petek se lahko v bazene namakate tudi ob mesečini, kar je še prav posebej romantično, sploh če pomislite na zasnežene vršace, ki vas pri tem obdajajo.

V sklopu hotela se nahaja tudi 7 savn ter bogata ponudba tretmajev, prilagojenih individualnim željam gosta. Ljubitelji aktivnosti bodo navdušeni tudi nad bogato ponudbo aktivnosti, ki omogočajo gibanje znotraj in na prostem. Odločite se lahko za treninge z usposobljenim inštruktorjem, se lotite aqua gimnastike, joge ali se odpravite na vodeno planinski pohod. V sklopu hotela pripravljajo tudi številne aktivnosti vezane na letni čas. Pozimi se družite z alpakami in se odpravite smučat ali pa se z vodičem ter krpljami odpravite na snežno turo.

Nekaj posebnega so tudi lične hotelske sobe, opremljene v harmoniji sodobnega in tradicionalnega. Prisotnost lesa naredi vsako sobico še bolj domačo, skozi okna pa lahko gostje občudujejo veličastne razglede na Alpe. V hotelu je več kot 200 prostornih sob in apartmajev, gostje pa lahko uživajo tudi v bogati gastronomski ponudbi restavracij ter barov.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!