fbpx

AR Ljubljana – globalna skupnost adidas Runners tudi v Ljubljani

Tekači - tole je narejo popolnoma po vašem okusu!

Foto: Adidas

Letošnja jesen v Slovenijo prinaša popestritev za tekače, ki si želite več. Na svoj račun boste prišli vsi, ki radi preizkušate svoje meje ter iščete tekaško skupnost z bogato tradicijo, s pomočjo katere boste dosegli boljše rezultate. Članstvo v skupnosti je brezplačno.

Globalnemu gibanju adidas Runners, ki je prisotno že v več kot 60 mestih po svetu, se pridružuje tudi Ljubljana. Glavni namen novoustanovljene tekaške skupnosti je medsebojna motivacija in podpora, obenem pa adidas Runnersi predstavljajo mesto, kjer se združujejo vsi, ki iščejo več kot zgolj tekaški trening.

Kapetanka AR Ljubljana Tamara Pavlovič

Glavna prednost adidas Runnersov je dobro zastavljen program, oblikovan v sodelovanju s strokovno ekipo, ki jo med drugim sestavljajo kineziologi, nutricionisti in fizioterapevti. Pri tem ne gre za klasično tekaško skupino, saj ta poleg kakovostnih treningov članom nudi tudi celovito podporo, motivacijo in priložnost za druženje z ljudmi z istim ciljem: postati najboljša različica samih sebe. Tekače in druge rekreativne športnike pod okriljem adidas Runners Ljubljana namreč vodijo povezanost, radovednost, drznost, spoštovanje ter strast do teka. Skupnosti se lahko brezplačno pridruži vsak, ki je pripravljen na kakovostne treninge, kjer bo presegal meje lastne zmogljivosti in se ob tem tudi zabaval.

Člane skupnosti spodbujata in vodita dva kapetana. Kapetan AR Ljubljana je predan športnik Blaž Strožer, sicer že vrsto let adidasov tekaški trener, ki se mu je pri vodenju slovenskih adidas Runnersov pridružila Tamara Pavlovič, učiteljica joge, zavzeta pohodnica in ljubiteljica meditacije.

Kapetan AR Ljubljana Blaž Strožer

adidas Runners Ljubljana vse zainteresirane vabijo, da se pridružijo Facebook skupnosti, kjer je na voljo več informacij o samem projektu. Kako se prijaviti in še več lahko ugotovite prek FB strani (na tej povezavi).

Pri tem ne pozabite, da je vse navedeno dostopno brez članarine, zato pohitite, prijavite se in dosezite svoje tekaške cilje s podporo ekipe adidas Runners Ljubljana! Slednja za vse člane in zainteresirane organizira tudi spoznavno zabavo, ki bo 16. septembra ob 18.00 v ljubljanskem Čin-Činu. Se vidimo!

#adidasRunnersLjubljana / za komunikacijo uporabljaj ključnik!

Dodatne Informacije

adidas.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!