Zabavna kolekcija Crocs: nazaj v šolo (2021)

Najbolj zabaven čevelj v zgodovini!

Foto: Crocs

Te čevlji delijo modni svet! A potrebno je priznati, da so zabavni. Crocs se vrača z nekaj zanimivimi detaili, tudi ob povratku v šolske klopi in vrtce.

Kako bolje premagovati šolske izzive kot z eksplozijo barv? Konec počitnic in brezskrbnega veselja zna biti kar šok, še posebej, ko je potrebno zamenjati svobodno rajanje v naravi s šolskimi klopmi. Nekateri se na nove spremembe navadijo zelo hitro, drugi pa za lažje spoprijemanje potrebujejo dodatno motivacijo. Za to bo poskrbela najbolj pisana, odštekana in udobna obutev Crocs.

Foto: Crocs
Izobraževanje je ključ do odklepanja sveta, vozovnica do svobode. Da bo izobraževalna pot zanimiva in zabavna, je tu za vas Crocs. Z novimi modeli, ki vedno presenetijo, dokazuje, da neprestano išče ideje in poti, s katerimi bi ustvaril nekaj več samo za vas. Tako lahko čisto vsak najde obutev, ki mu je pisana na kožo.

Prvi šolski dnevi so vedno najbolj vznemirljivi, ker predstavljajo začetek nečesa novega. Ustvarjanje novih prijateljstev, odkrivanje novih talentov, postavljanje novih ciljev ali pa začetek nove romance. Crocs bo s svojimi udobnimi in barvitimi modeli poskrbel, da bodo otroci pripravljeni na nove izzive, majhne ali velike, prijetne ali neprijetne.

Foto: Crocs
Otroci imajo na voljo veliko različnih modelov, od natikačev, sandal do klasične Crocs obutve, ki prihajajo v različnih oblikah, motivih in barvah. Vsi modeli so nadvse udobni in vsestranski, zato bo njihovo šolsko rajanje še toliko lažje. Prav tako so zelo enostavni za obuvanje in z njimi bodo otroci takoj v pogonu. V svoji koži pa se bodo počutili samozavestno in udobno, da bodo še lažje premagovali vsakodnevne izzive.

Izmenjava Jibbitz priponk s prijatelji

Najbolj zabavno je, ko lahko s svojimi prijatelji zamenjate Jibbitz priponke in ustvarjate nove verzije svoje obutve vsak dan. Lahko pa tudi s svojim najboljšim prijateljem opremite obutev, ki vaju opisuje in tako zasijete kot nepremagljivi duo.
Z Jibbitz priponkami se otroci lahko igrajo in izbirajo ter kombinirajo po svojem okusu. S tem imajo na razpolago odličen način samo izražanja in personalizacije. V izredno širokem naboru priponk pa bo čisto vsak našel kombinacijo zase. Prav tako lahko priponke zamenjujejo dnevno in imajo vsak dan novo zabavno obutev!

Crocs je na voljo v trgovinah Crocs Supernova in Crocs CityPark Ljubljana.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!