fbpx

Arena One 99 Glamping: ta glamping v Istri je idealen kraj za romantične počitnice

Foto: booking.com

Glamurozno kampiranje ali kot ga popularno imenujemo glamping je že leta priljubljena izbira za vse tiste, ki se radi zadržujete v naravi, hkrati pa se ne želite odpovedati določeni meri udobja in luksuza. Resort Arena One 99 Glamping, ki nas je osvojil, se nahaja v osrčju Pomeranskega zaliva, na jugu istrskega polotoka.

Bivanje v naravi ne pomeni nujno odrekanja vsakodnevnemu udobju, ki ste ga vajeni. S prihodom glamuroznega kampiranja so končno prišli na svoj račun vsi tisti, ki si želijo preživeti čas v naravi in ​​še vedno imeti svoje udobje in luksuz. Na srečo je danes enostavno najti lepo prenočišče tudi v odmaknjenih delih narave. Luksuzni šotori, hiške na drevesu ali koče so dovolj intimne in izolirane, da lahko v celoti uživate v naravi. Tako je tovrstno prenočevanje postalo priljubljeno tudi med tistimi, ki prej nikoli ne bi pomislili na kampiranje.

Foto: booking.com

Kamp Arena One 99

Glamping Arena One 99 se nahaja v mestecu Pomer blizu Pulja in je eden največjih glamping kampov na Hrvaškem. Ta glamping ponuja najboljše iz obeh svetov – od sproščanja v miru gostega borovega gozda do plaže, kjer lahko uživate v lounge beach barih in številnih aktivnostih.

Foto: booking.com

Pomer ima eno najlepših marin v Istri in peščico športnih možnosti na prostem, vključno s kolesarjenjem, kampiranjem, ribolovom, pohodništvom, jahanjem, jadranjem, potapljanjem, kajakom ali jadranjem na deski. Kamp ima svoj windsurfing center za začetnike in profesionalce. Popolnoma nas je prevzel wellness center ter wellness za jogo in meditacijo, ki se nahajata znotraj borovega gozda. Na voljo je tudi več lepo urejenih restavracij s pestro ponudbo jedi ter zelena tržnica za glamperje, ki želijo hrano pripravljati sami.

Glamping, v katerem bodo uživali tudi najmlajši

Poleg aktivnosti in vsebin za odrasle bodo v tem glampingu uživali tudi najmlajši, za katere je na voljo Otroški klub. Animatorska ekipa vsak dan organizira različne tematske aktivnosti za otroke vseh starosti. Na taborniškem dnevu se otroci učijo orientacije v naravi, prepoznavajo užitne rastline, učijo se vezanja vozlov in podobno. Druge aktivnosti, ki jih ponuja glamping pa so tudi lokostrelstvo, orientacijski tek, vožnja s kajaki ali tekmovanja v veslanju.

Namestitev Kamp ponuja 8 namestitvenih enot, od mini lodgea za 2 osebi do vrhunskega safari šotora s 3 spalnicami, ki lahko sprejme 6 oseb. Vsaka namestitvena enota je opremljena z notranjo kopalnico, vse, razen najmanjše, imajo kuhinjo, v nekaterih pa lahko uživate v zunanjem jacuzziju.

Arena glamping se zdi popoln glamping za romantično kampiranje v dvoje, pa tudi z otroki ter odlična izbira za tiste, ki imajo poleg čudovite narave radi dovolj aktivnosti.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!