fbpx

Aria Retreat & Spa: razkošje in mir v objemu narave

Ekskluzivno zatočišče za odrasle ob jezeru Lugano

Aria Retreat
Foto: Aria

Ob vznožju gore Bronzone, na bregovih slikovitega jezera Lugano, se skriva Aria Retreat & Spa, intimno zatočišče, ki obljublja več kot le bivanje; obljublja izkušnjo. Ko se boste prebujali s pogledom na neokrnjeno naravo, vas bo dan pozdravil z mirnostjo in tišino, ki jo v sodobnem svetu le redko najdemo.

V Aria Retreat & Spa se boste znašli sredi arhitekturne mojstrovine, kjer 15 ekskluzivnih suit ponuja zasebnost in udobje z neprekosljivim razgledom na jezero Lugano in obdajajoče gore. Vsaka suita je oblikovana z mislijo na harmonijo in mir, z velikimi steklenimi površinami, ki zagotavljajo obilico naravne svetlobe in neposreden stik z naravo, medtem ko zasebne lože ponujajo kotiček za sprostitev v dvoje ali samote.

Kulinarika, ki poboža dušo

Gastronomska ponudba Aria Retreat & Spa je prava paša za oči in dušo, saj združuje lokalne okuse z inovativnimi kulinaričnimi tehnikami. Restavracije in bari na lokaciji ter v sklopu Parco San Marco ponujajo izbor jedi, ki zadovoljijo tudi najzahtevnejše gurmane. Bodisi da iščete tradicionalne lokalne specialitete ali mednarodne kulinarične kreacije, tu boste našli svoj kulinarični raj.

Foto: Aria

Biser nastanitve je restavracija La Musa, ki se ponaša z razkošnim dizajnom in prijetnimi barvnimi dotiki, vas čaka nepozabno kulinarično potovanje. Z osupljivimi pogledi na park letovišča in jezersko okolico ter možnostjo uživanja na čudoviti terasi, La Musa, odprta od četrtka do nedelje zvečer, ponuja edinstveno doživetje sodobne gastronomije, priznano z vključitvijo v prestižno zbirko gurmanskih restavracij Alaina Ducasseja in ocenjeno v MICHELIN Italy Guide 2023. Kreativni kuharski slog temelji na harmoniji tekstur in naravnih okusih visokokakovostnih sestavin, medtem ko vinska karta obsega izbrane vrhunske buteljke iz najbolj znanih italijanskih in svetovnih vinskih kleti, zagotavljajoč stilsko dopolnitev k vsakemu obroku.


Spa in wellness: oaza sprostitve

Z ekskluzivnim SPA CEò, ki se razteza na 1500 kvadratnih metrih, Aria Retreat & Spa postavlja nove standarde na področju sprostitve in regeneracije. Ponudba vključuje ogrevan notranji bazen, zunanji neskončni bazen z ogrevano slano vodo, hladno kabino Snowflake, panoramske savne in kotičke za sprostitev. Prav tako so na voljo raznovrstni tretmaji in masaže, ki so kot nalašč za razvajanje telesa in duha.

Foto: Aria

Aktivnosti v objemu narave

Za tiste, ki želijo svoj oddih preživeti bolj aktivno, ponuja Aria Retreat & Spa širok nabor dejavnosti. Od raziskovanja 60 hektarjev subtropskega parka, sprehodov ob zasebni plaži, do športnih aktivnosti v sklopu Parco San Marco. Ne glede na to, ali ste ljubitelj vodnih športov, pohodništva ali preprosto želite uživati v miru in tišini ob bazenu, Aria Retreat & Spa ponuja nekaj za vsak okus.

Foto: Aria

Zavezanost miru in sprostitvi

V Aria Retreat & Spa cenijo mir in tišino, zato je vse usmerjeno k zagotavljanju nepozabne izkušnje za odrasle, ki si želijo oddiha od vsakdanjega vrveža. S filozofijo, usmerjeno k ustvarjanju oaze miru, kjer se čas zdi, da se ustavi, je Aria Retreat & Spa več kot le destinacija; je izkušnja, ki jo boste želeli ponoviti.

Vsak element, od dizajna do ponujenih storitev, je skrbno izbran, da gostom omogoči popolno sprostitev in obnovo telesa in duha. Aria Retreat & Spa je kraj, kjer luksuz sreča mirnost, ustvarjajoč popolno kuliso za vaš naslednji pobeg v naravo.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.