fbpx

ASICS x HAY: barvita sodelovanja, ki prevzamejo svet športne mode

Eksplozija barv in stila

ASICS x HAY
Foto: ASICS x HAY
Zadnjič posodobljeno:

Ko se združita vrhunska športna znamka ASICS in danska oblikovalska hiša HAY, lahko pričakujemo le najboljše. Njuno najnovejše sodelovanje ASICS x HAY, predstavljeno spomladi 2024, je pravi poklon barvitosti in kreativnosti, ki ju obe znamki prinašata na trg.

Nova kolekcija ASICS x HAY prinaša svežino in inovativnost v svet športne mode. Čevlji, zasnovani v sodelovanju z oblikovalsko ekipo HAY, združujejo prepoznavne ASICS tehnologije s HAY-jevimi živahnimi barvnimi paletami in sodobnim dizajnom. Kolekcija vključuje različne modele, ki se ponašajo z drznimi barvnimi kombinacijami, kot so svetlo modra, neon roza in smaragdno zelena.

Foto: ASICS x HAY
Foto: ASICS x HAY
Foto: ASICS x HAY
Foto: ASICS x HAY
Foto: ASICS x HAY

Inspiracija iz skandinavskega oblikovanja

HAY, znan po svojem minimalističnem in funkcionalnem skandinavskem oblikovanju, je s to kolekcijo vdihnil novo življenje v klasične ASICS modele. Rezultat so čevlji, ki so ne le vizualno privlačni, temveč tudi izjemno udobni in funkcionalni. Uporaba trajnostnih materialov in naprednih tehnik izdelave dodatno poudarjata predanost obeh znamk k inovacijam in kakovosti.

Kolekcija za vsakogar

Ta edinstvena kolekcija je namenjena vsem, ki cenijo tako stil kot udobje. Čevlji so primerni za različne priložnosti, od vsakodnevnih sprehodov do intenzivnih športnih aktivnosti. Z njimi lahko izrazite svojo osebnost in izstopate iz množice, ne glede na to, kje se nahajate.

Foto: ASICS x HAY
Foto: ASICS x HAY
ASICS x HAY
ASICS x HAY

Prvi odzivi in pričakovanja

Prvi odzivi na kolekcijo so navdušujoči. Mnogi modni kritiki in ljubitelji obutve so pohvalili kombinacijo drznih barv in vrhunske tehnologije. Pričakuje se, da bo kolekcija hitro razprodana, saj je zanimanje za sodelovanje ASICS x HAY izjemno visoko.

Kje in kdaj?

Kolekcija bo na voljo v izbranih trgovinah HAY in pri izbranih prodajalcih v Evropi od 28. junija, v regiji APAC pa od 1. avgusta. Cene se začnejo pri 120 € za superge, 45 € za Weekend Bag in 22 € za Everyday Socks.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.