Astro vodič za ženske: kaj iščete pri moškem in kateri astrološki znak ima te lastnosti?

Foto: IG couple
Zadnjič posodobljeno: :

Kateri astrološki znak je najbolj sočuten, kateri je fizično naprivlačnejši, kdo je najzvestejši in kdo je pravi romantik?

Moški, rojen v znamenju rib, je daleč najbolj sočuten. Začuti, kar čutite vi, če niste srečni, je tudi on nesrečen, skoraj patološko ni sposoben biti neobčutljiv. Če imate radi spolno raznolikost, vzburjenost in nevarnost, potem je moški, rojen v znamenju dvojčkov, pravi za vas. Če pa morate izbrati samo enega, je škorpijon “gospod Strast” celotnega horoskopa.

1. Iščem zvestega moškega

Katero nebesno znamenje je najzvestejše?

Moški, rojen v znamenju bika, je skoraj zagotovo najzvestejši. Njegova zvestoba je tako močna, da je včasih lahko nekoliko zastrašujoča! Toda zvezo z bikom lahko začnete le, če ste tudi sami strašljivo zvesti, saj vam moški, rojen v biku, skoraj nikoli ne bo odpustil nezvestobe.

Nekoliko manj intenziven v svoji zvestobi je rak. Dokler mu boste izkazovali spoštovanje in naklonjenost (ter dobro ravnali z njegovo mamo), vam bo zavezan.

Tudi lev je znan po svoji zvestobi. Vendar se ta zvestoba lahko zmanjša, če ga ne podprete v vsem, kar počne. To si bo razlagal kot pomanjkanje podpore, v nekaterih primerih pa mu to lahko “dovoli”, da zaide tja, kamor ne bi smel.

Moški, rojen v znamenju tehtnice, bo najverjetneje poročil iz napačnih razlogov, glavni med njimi pa je strah pred osamljenostjo.

Če morate izbrati samo enega, izberite bika, ker je zvestoba jedro njegove narave.

2. Iščem moškega, na katerega se lahko zanesem

Katero nebesno znamenje je najzanesljivejše?

Moški, rojen v znamenju ovna, se rad vidi kot princ na belem konju. Obožuje situacije, ko lahko stvari rešuje, in to ga zelo veseli.

Moški, rojen v znamenju bika, je zanesljiv, vendar le, če mu je popolnoma kristalno jasno, za kaj gre. Včasih je lahko tudi malo počasen za dojemanje, občasno je tudi neobčutljiv. Ko pa bo vedel, kje ga želite, kdaj in zakaj, bo tam. Čeprav boste mu morda morali napisati navodila.

Rak je nedvomno najbolj zanesljiv. Njegova družina je na prvem mestu in svoje naloge jemlje zelo resno. Dokler ste v dobri odnosi z njegovo mamo, ne boste našli boljše opore, na katero bi se lahko zanašali!

Če z izrazom “zanesljiv” mislite “organiziran”, ne glejte dlje od moškega, rojenega v znamenju device. Spomnil se bo vsakega pomembnega datuma ter si bo službo in osebno življenje organiziral tako, da se bo bolje prilagodil. Zagotovo še nikoli niste slišali device, ki bi rekla, da je nekaj pozabila.

Če morate izbrati samo enega, izberite raka, to je predvsem najzanesljivejši znak.

3. Iščem nežnega moškega

Katero nebesno znamenje je najslajše in najnežnejše?

Moški, rojen v znamenju rib, je daleč najbolj sočuten. Čuti, kar čutite vi. Če niste srečni, je tudi on nesrečen. Skoraj patološko ni sposoben biti neobčutljiv.

Od vseh znamenj moški, rojen v znamenju device, najbolj ceni dobroto. To je po njegovem mnenju najpomembnejša človeška lastnost. Ta prijaznost velja za vse ljudi, ki jih sreča, ne samo za njegove prijatelje, partnerja in družino. Resnično ne prenese nobene okrutnosti.

Če morate izbrati samo enega, ste morda v dilemi. Tako devica kot ribi bodo do vas neverjetno prijazni in nežni. Kljub temu je lahko moški, rojen v znamenju ribe, nekoliko preveč lačen ljubezni in pozornosti, zato izberite devico.

4. Iščem moškega z dobrim smislom za humor

Katero nebesno znamenje ima najboljši smisel za humor?

Od vseh znakov zodiaka se moški, rojen v znamenju leva, najraje smeji. Ima zelo prefinjen občutek za zabavo in se je rodil s sijajem v očeh. Če razmišljate, kje bi imeli prvi zmenek, ne morete zgrešiti, če ga odpeljete na stand-up komedijo.

Lev se vse življenje obnaša kot na odru. Nič mu ni dražje kot hvaležno občinstvo in naredil bo vse, da vas bo nasmejal. Seveda lahko to čez nekaj časa postane nekoliko utrujajoče!

Moški, rojen v znamenju vodnarja, je izjemno vesel in šaljiv. V vsem lahko najde smešno plat.

Če morate izbrati samo enega, je lev tisti, ki vas bo nasmejal do solz.

5. Iščem inteligentnega moškega

Katero nebesno znamenje je najinteligentnejše?

Moški, rojen v znamenju kozoroga, bo verjetno najbolj izobražen. To ni nujno posledica naravnega, od boga danega uma. To je verjetno rezultat čiste odločnosti. Kozorog ne mara biti na drugem mestu, niti v izobrazbi.

Kozoroga močno skrbi, kaj si mislijo drugi, zato so zanj vse črke, ki stojijo pred njegovim imenom, zelo pomembne.

Moški, rojen v znamenju device, bo najverjetneje izobražen in kultiviran. Če iščete nekoga, s katerim se lahko filozofsko pogovarjate do zgodnjih jutranjih ur, potem ne iščite več. Tak moški bo imel citat za vsako prigodo.

Če morate izbrati samo enega, bi to moral biti moški, rojen v znamenju device. Njegov intelekt je poln fascinantnih opazovanj in učenosti.

6. Iščem strastnega moškega

Katero nebesno znamenje je najbolj strastno?

Menimo, da odgovor na to verjetno že poznate! Škorpijon. Od vseh znakov horoskopa noben ni bolj povezan s strastjo kot škorpijon. Za škorpijona spolnost ni ločena – je točka, kjer morate najti vse: ljubezen, strast, prosti čas, raziskovanje in zabavo.

Moški, rojen v znamenju ovna, ima surovo, grobo energijo. Če iščete nekoga, ki bo imel glavno besedo, potem je to moški za vas.

Če imate radi spolno raznolikost, vzburjenje in nevarnost, potem je za vas moški, rojen v znamenju dvojčkov.

Če morate izbrati samo enega, je to škorpijon. Je “gospod Strast” celotnega horoskopa!

7. Iščem moškega, ki me bo poslušal

Katero nebesno znamenje je najpozornejše?

Moški, rojen v raku, je nedvomno oseba, ki vas bo najbolj pozorno poslušala. Lahko ste prepričani, da bo mirno sedel, medtem ko boste govorili o tem, kar vas moti.

Moški, rojen v znamenju rib, je najbolj sočuten od vseh moških v horoskopu in bo najverjetneje sočustvoval s tem, kar imate za povedati. Ob pravem trenutku bo prikimal z glavo in vas empatično pogledal, ko boste odkrili svojo bolečino ali ponižanje.

Če morate izbrati samo eno, ste ponovno v dilemi. Vse je odvisno od tega, kaj želite. Če iščete nekoga tihega, ki vas bo samo poslušal, izberite moškega v znamenju raka. Če želite, da nekdo izraža čustva skupaj z vami, potem mora biti to moški, rojen v znamenju rib.

8. Iščem dobro, staromodno romanco

Katero nebesno znamenje je najbolj romantično?

Če govorimo o klasični, staromodni romantiki (ženski odpre vrata, ji da svojo jakno, ko jo zebe, itd.), potem mora biti to oven. V vsakem odnosu se vidi kot ‘moškega’. Zaveda se dolžnosti, ki jih prinaša njegov spol.

Moški, rojen v znamenju škorpijona, vedno ohranja iskro v odnosu. Kot tak bo navdušen, ko bodo stvari sveže in zanimive. To je znak, ki vas bo od vseh nebesnih znakov najverjetneje najpogosteje presenečal z darili in romantičnimi gestami.

Moški, rojeni v znamenju rib, so najbolj romantični, če govorimo o cvetju, večerjah ob svečah, itd. Njegov občutek za romantiko ne izvira iz dolžnosti (kot bi lahko rekli v primeru ovna) in ga ne zaslepi poželenje (kar lahko zlahka rečemo za škorpijona), je romanca zaradi romantike.

Če morate izbrati samo enega, zmaga moški v znamenju rib. Nobenega skritega namena ni, njegove romantične geste so vtkane v vsak vidik njegove biti.

9. Iščem čednega moškega

Kateri znak je fizično najprivlačnejši?

Moški, rojen v znamenju tehtnice, je skoraj vedno tradicionalno čeden. Na splošno ima dobro konstitucijo telesa in zelo simetrične poteze. Atletska postava ni redka. Ima zelo naravno gracioznost.

Moški, rojen v znamenju strelca, ima “tisto nekaj”, zaradi česar ženske izgubijo glavo, vendar ne morejo natančno določiti, za kaj gre. Ne glede na to, ali gre za sijaj v očeh ali samo za njegov nasmeh, je nekaj na njem.

Moški, rojen v znamenju kozoroga, ima pravilno oblikovan obraz z ustnicami, ki so videti, kot da jih je bog ustvaril samo za namen poljubljanja.

Moški, rojen v znamenju škorpijona, vas bo ali takoj odvrnil, ali pa nikoli več ne boste mogli nehati razmišljati o njem. Bo vse, samo običajen ne. A če vam požgečka domišljijo, ne boste mogli odmakniti pogleda od njega.

Če morate izbrati samo enega, naj bo to kozorog! Videti je odlično, bog je res bil radodaren.

10. Iščem elegantnega, prefinjenega moškega

Katero nebesno znamenje se najbolje oblači?

Moški, rojen v znamenju ovna, je skoraj vedno primerno oblečen. Če torej vidite nekoga, ki nosi primerno obleko za določeno situacijo, je več kot verjetno, da gre za ovna.

Moški, rojen v raku, rad kupuje oblačila, je pozoren na svoj slog in vse podrobnosti.

Moški, rojen v levu, na površju kaže številne enake lastnosti kot moški, rojen v raku. Razlika je le v tem, da rak rad nakupuje oblačila, lev pa preprosto želi biti oboževan.

Če morate izbrati samo enega in verjamete, da oblačila naredijo moškega, potem je to rak. Obožuje oblačila in za razliko od večine moških se ne bo pritoževal, če ga boste peljali po nakupih!

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
10 stvari, ki bodo moške najprej odbile, z leti pa bodo vedno bolj privlačile