Astrologi opozarjajo: 3 lastnosti, ki se jim moraš izogibati, če iščeš svojo osebo “za večno”

Zadnjič posodobljeno: :

"Za vsako lepoto obstaja oko, ki jo bo uzrlo. Za vsako resnico obstaja uho, ki jo bo slišalo. Za vsako ljubezen obstaja srce, ki jo bo sprejelo." – Ivan Panin

Obstajajo stvari na katere morate paziti pri izbiri partnerja, saj marsikatera lastnost druge osebe (glede na njeno astrološko znamenje) ni kompatibilna z vašimi pričakovanji.

Oven

Pomanjkanje napora: njihova lenoba ali zgolj nezmožnost, da bi vam dali občutek, da ste pomembni v razmerju.

Lenoba: ste polni energije, ne morete biti z nekom, ki je nima.

Nemotiviranost: ne postavljate si ciljev, samo zato, da jih imate, temveč, da jih dosežete. Ne morete biti z nekom, ki nima motivacije za izboljšanje sebe in svojega življenja.

Bik

Negotovost: ste stabilni in prizemljeni. Ne želite porabiti svojega časa za to, da nekoga nenehno prepričujete, da ga imate radi, ko ste jim to že zelo jasno povedali. V odnosih nimate časa za negotovost.

Nekdo, ki nenehno potrebuje spremembe: s spremembami se ne znajdete dobro. Všeč vam je vaša rutina. To je tisto, kar veste in kjer se počutite udobno.

Nepristnost: ste zelo pristna oseba in verjamete, da bi moral biti vsak svoj pristni jaz. Če ste z nekom, za katerega imate občutek, da preprosto niso iskreni, odidete.

Dvojčka

Neodločnost: kot dvojček ste dovolj neodločni sami. Ne morete vzdrževati odnosa, sestavljenega iz dveh ljudi, ki se ne moreta odločiti. Ena oseba mora nekoliko prevzeti vodilno vlogo.

Nadzorovanje: ne marate, da se počutite omejeni. Želite, da se vaše možnosti svobodne, neskončne. Ne želite se počutiti, da ste ujeti.

Domače okolje: imate veliko energije in ste družabni metulj. Želite med ljudi in komunicirati. V zvezi ne boste srečni, razen, če gre za nekoga, ki je pripravljen iti ven in se podati na pustolovščino.

Rak

Neobčutljivost: ste čustveno bitje. Potrebujete nekoga, ki s temi čustvi ravna nežno. Nekoga, ki jih poskuša razumeti in se ne jezi, ko jih ne. Biti morate z nekom, ki se bo na vaša čustva odzval prijazno in razumevajoče.

Hladnost: potrebujete partnerja, ki je ljubeč. Nekoga, ki se ne boji izraziti, kako zelo vas ima rad. Rak ne more hoditi z nekom, ki je hladen ali zaprt vase. Preprosto ne bo šlo.

Neodgovornost: ste precej tradicionalna oseba, zato bi morali hoditi z nekom, ki ima urejeno življenje. Želite biti z nekom, zaradi katerega se počutite varne in zaščitene, in če bodo neodgovorni, se boste počutili negotovo.

Lev

Vedno morajo biti v središču pozornosti: v vsaki zvezi je prostor samo za enega od teh ljudi, vi pa ste že ta oseba. Uživate v tem, da ste v središču pozornosti, če bo tudi vaš partner užival, bo vaša zveza samo eno veliko tekmovanje.

Distanca: ne morete biti z nekom, ki je oddaljen, ker rabite veliko pozornosti, in ste to tudi pripravljen priznati. Všeč vam je, ko vam partner piše ves dan in vso noč in mislite, da je nekaj narobe, če ne. V svojem odnosu ne želite čutiti distance, želite nekoga, s katerim se lahko počutite blizu.

Ukazovalnost: radi prevzamete vodilno vlogo in včasih svetujete, tudi, ko vas ne prosijo za to. V zvezi ne moreta biti dve vodji, počutili se boste frustrirani in najverjetneje se boste postavili v obrambni položaj, ko vam bodo poskušali povedati, kako nekaj narediti.

Devica

Samostojnost: potrebujete partnerja, ki je bolj prijeten kot samostojen. Trudite se sprejeti, da ste vredni ljubezni in radi imate partnerjevo zagotovilo. Potrebujete, da nenehno in dosledno izražajo svojo ljubezen.

Nekdo, ki poskuša hiteti s stvarmi: rabite čas, da se nekomu odprete in se boste zaprli, če boste čutili pritisk.

Brezobzirnost: rabite partnerja, ki ne samo poskuša razumeti vaša čustva, temveč tudi upošteva občutke drugih ljudi. Nekdo, ki je nagnjen k nesramnosti do drugih, ni vaša oseba.

Tehtnica

Nerazumnost: kot tehtnica ste pravični. Če poskušate hoditi z nekom, ki postavlja nerazumne zahteve ali pričakovanja, boste popolnoma nesrečni.

Agresivnost: izogibate se soočenju z ljudmi, ki pogosto sprožijo prepire in nesoglasja, v njihovi družbi se zaprete vase. Potrebujete partnerja, ki je nežen in prijazen, ne pa nekoga, ki vedno misli, da ima prav in se tako tudi obnaša.

Uporništvo: ne marate kršiti pravil. Cenite resnico in poštenost in ne verjamete, da so pravila ustvarjena za to, da se kršijo. Potrebujete partnerja, ki je pripravljen upoštevati pravila.

Škorpijon

Nepoštenost: poštenost vam je vse. Ne morete hoditi z nekom, ki prireja resnico, in zagotovo ne morete hoditi z nekom, ki očitno laže.

Brezbrižnost: ste strastni in samozavestni. Radi hodite z ljudmi, ki imajo mnenje, četudi je drugačno od vašega. Nočete nekoga, ki mu je vseeno, hočete nekoga, ki ima močno miselnost in se zavzema za svoja prepričanja.

Nestrpnost: traja, da nekomu popolnoma zaupate. Potrebujete partnerja, ki to razume in ki ima potrpljenje, da počaka na vas.

Strelec

Oklepanje: potrebujete svojo svobodo in neodvisnost. Ne morete biti z nekom, ki mora biti v stiku z vami 24 ur na dan, vse dni v tednu. Zaradi njihove nenehne prisotnosti vas duši.

Nekdo, ki je resnično zadržan: ste pustolovski in vedno iščete nove stvari. Ne morete biti z nekom, ki bi rad ostal v središču svojega območja udobja. Potrebujete nekoga, ki se je pripravljen biti pustolovski.

Nekdo, ki ga preveč skrbi, kaj si mislijo drugi: ne živite svojega življenja v skrbi, kaj si mislijo o vasi, živite ga zase. Če se oseba s katero ste, obremenjuje, zaradi mnenj drugih, ni prava za vas.

Kozorog

Vedeti vse: ne morete biti z nekom, ki si misli, da vse ve, ker iskreno, vi mislite da veste vse. Ne morete hoditi z nekom, ki vztraja, da ima vedno prav, ker imate vi vedno prav.

Trmoglavost: ne morete se spoprijeti s trmo. Potrebujete nekoga, ki je pripravljen na kompromise glede pomembnih stvari. Niste navdušeni nad tem, da bi se odrekli temu, kar želite, zato potrebujete nekoga, ki je prilagodljiv in to razume.

Raztresenost: ste izredno zagnana in osredotočena oseba. Preprosto se ne navezujete romantično na ljudi, ki so nepraktični ali idealistični.

Vodnar

Močna čustvenost: prestrašite se čustev, zato se morate izogibati preveč občutljivim ljudem. Solze vas popolnoma prestrašijo in ne veste, kako se odzvati. Izogibajte se joku.

Materialističnost: ne morete biti z nekom, ki je materialističen. Ste intelektualec in se raje pogovarjate o zadnji prebrani knjigi, kot, da bi nadaljevali pogovor o tem, kaj je trenutno in.

Nekdo, ki ne more izpolniti svojih obljub: vaša beseda vam pomeni vse, in ko nekdo drug ne more izpolniti svojih, vas to vznemirja. Ne imejte odnosa z nekom, ki vam obljubi ves svet in vam, da samo polovico.

Ribi

Zaprtost: v ljubezni in odnosih ste zelo strastni in se radi počutite blizu ljudi, s katerimi hodite. Ne poskušajte razbiti vrat nekoga, ki se zapre vase, bodite z nekom, ki vas spusti v svoje srce.

Nehvaležnost: imate veliko ljubezni, vendar ne smete biti z nekom, ki to jemlje za samoumevno. Ko hodite z nekom, ki vas ne ceni, se boste zaradi ljubezni počutili izčrpano, namesto, da bi bili polni energije.

Pesimizem: verjamete, da upanje in pozitiven odnos lahko resnično vplivata na svet. Ste sanjač in potrebujete nekoga, ki vas je pripravljen podpreti. Potrebujete partnerja, ki verjame v vas.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
16 zanimivih znamenj iz vesolja in njihov pomen