fbpx

Astrološka znamenja, ki se nikoli ne bodo odpovedala osvajanju nasprotnega spola

So ​​vrhunski manipulatorji!

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Lahko ljubijo kot še nikoli, se zaljubijo do ušes, vendar se kljub temu ne bodo nehali spogledovati z drugimi. Zvestoba je ena izmed najprivlačnejših lastnosti, a njim ne pomeni nič.

Astrologija razkriva astrološka znamenja, ki so vedno pripravljena na spogledovanje, ne glede na to, ali so že oddani.

Ko gre za naslednja znamenja, ne bomo nikoli vedeli, ali to počnejo iz dolgčasa, navdušenosti, potrebe, maščevanja. To je vprašanje, na katero imajo odgovor samo oni, a nekaj je gotovo: brez spogledovanja preprosto ne morejo.

Škorpijon

Skrivnostni škorpijon bi najraje skrival svojo trenutno ljubezen samo zato, da bi lahko očaral novo simpatijo. Z njo bi brez težav in spretno manipuliral, dokler se ne bi odločil, kaj ali kdo mu najbolj ustreza. Zaveda pa se, da to ni pošteno do drugih. Romanca s škorpijonom običajno vodi do razočaranja tistih, ki so z njim spogledovali. Uživa v spogledovanju in to običajno počne z šarmantnim pogledom.

via GIPHY

Kozorog

Kot znamenje, ki je po naravi izjemno radovedno, je to astrološko znamenje navdušeno nad idejo o potencialni romantiki z drugimi osebami. Torej, tudi ko so v predanem razmerju, če nekdo od zunaj izrazi zanimanje zanje, se bodo samodejno odgovorili. Sposobni so celo prevzeti pobudo, vendar se nočejo spustiti v resno zvezo, saj se razmerju, v katerem so, ne odrečejo tako zlahka. To je lahko zelo zmedeno za osebo, ki se spogleduje z njimi.

via GIPHY

Strelec

Strelec si v veliki meri pridobi samospoštovanje na podlagi mnenj drugih ljudi, sodelavcev in prijateljev. Kljub razmerju se težko odpovedo občasnemu spogledovanju. Njihov obraz zažari, ko vedo, da so še vedno zaželeni. Ne vidijo težav v tem, da spoznajo osebo, ki je vanje zaljubljena, postaneta lahko celo tesna prijatelja.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!