fbpx

Astrološka znamenja s smislom za modo

Foto: envato

Verjetno ste že opazili določene ljudi, ki so vedno videti popolno. Pa ste vedeli, da ima pri tem vlogo tudi astrologija?

Ste eni izmed tistih, ki se najbolje počutijo v trenirki ali tisti, ki so videti vedno, kakor da bi stopili z naslovnice modne revije?

Moda je neverbalna komunikacija in način, da se povežemo z zunanjim svetom, prav v vsakem trenutku.

Nekatera astrološka znamenja imajo izrazit smisel za modo, zaradi katerega izstopajo iz množice.

Oven

Ovni so kreativna bitja, ki se nikoli ne bojijo eksperimentirati z videzom in smislom za modo in bodo vedno brezhibni, zato so vsi pogledi uprti vanje. Ne marajo preprostih kosov, zdi se jim dolgočasno, zato se nagibajo k spremembi stila.

Radi so drugačni. Foto: Elias De Carvalho / Pexels

Bik

Biki so znani po svoji močni, prepoznavni osebnosti in imajo klasičen osebni slog, s katerim se lahko pohvalijo samo oni. Na ta način jim vedno uspe pritegniti želeno pozornost. Imajo oko za podrobnosti in prirojen smisel za modo.

Nikoli ne pozabijo na detajle. Foto: Andrea Piacquadio / Pexels

Vodnar

Vodnarji imajo brezhiben občutek za stil in obožujejo dizajnerska oblačila. Njihovi najljubši kos so čevlji, ne marajo kričečih kosov, ampak imajo raje preprostost.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.