Astrološki znaki, ki preprosto morajo biti skupaj!

Foto: IG couplegoals
Zadnjič posodobljeno: :

V astrologiji obstaja več kombinacij znakov, za katere astrologi pravijo, da so utelešenje velike strasti in močnih čustev ali primer odnosov, ki se jim preprosto ni mogoče izogniti!

Kdo so to?

1. Oven in tehtnica

Iskrice se pojavijo že na prvem srečanju. Surova in magnetna energija ovna ter subtilen čar in prefinjenost tehtnice ustvarjajo veliko kemijo. Ta odnos za pripadnika obeh znakov predstavlja velik izziv, ki se mu je težko upreti.

Težave v odnosih se lahko pojavijo, ko vljudno vedenje in življenje po pravilih tehtnice začneta živcirati ovna. Tehtnice pa se bodo po drugi strani okrepile v poskusih, da bi “prilagodile” svojega partnerja.

Da bi zveza uspela, se morata ta dva znaka nasprotujoče si narave združiti v skupnih dejavnostih.

2. Bik in škorpijon

Ko se nežni bik odpre škorpijonu in vidi njegovo strast do življenja, pride do velikega ognja strasti in želja.

Ko gre za zvezo, se ne moreta nasititi drug drugega, a so konflikti pogosto neizogibni. Bika utrudi tempo škorpijona, škorpijona pa moti pasivnost bika.

Če je strast usmerjena v druženje s prijatelji in aktivnosti, se stvari lahko popravijo.

3. Dvojčka in strelec

Privlačnost med tema dvema znamenjema ni le fizična, ampak se odraža tudi na duševni ravni. Radovedni dvojček in filozofski strelec obožujeta pogovore med seboj.

Dvojčka lahko moti strelčeva drža, da vedno ve, kaj je najboljše, medtem ko se strelecu morda zameri dvojčkova občasna neskladnosti in nagnjenosti k ogovarjanju.

Rešitev je v skupnih dejavnostih, predvsem potovanjih.

4. Rak in kozorog

Občutljivost raka in moč kozoroga sta prava kombinacija.

Raku lahko strast pokvari občutek, da ga kozorog občasno ignorira, medtem ko lahko kozorogu rak postane neprivlačen zaradi pomanjkanja neodvisnosti.

Nenehno jih je treba opominjati, da niso samo partnerji, ampak tudi ljubimci.

5. Lev in vodnar

Kralj svojega vesolja, lev, se ne more upreti svobodomiselnemu vodnarju, ki priznava samo svojo avtoriteto. Uporniški duh navdušuje leva, za vodnarja pa je najbolj privlačna levova karizma.

Levova pretirana potreba po pozornosti in vodnarjevo nasprotovanje vsem družbenim konvencijam lahko privedeta do težav.

Rešitev težav je treba iskati v intimi doma, stran od drugih.

6. Devica in ribi

Devica ljubi red, ribe zavračajo rutino, to je dovolj, da se nasprotji pritegneta. Oba znaka na odnos gledata kot na način, da življenje drug drugega obrneta na glavo: devica vidi priložnost, da nauči ribe organizacije, ribe pa priložnost, da devici pokažejo, kako se sprostiti.

Devica se lahko v nekem trenutku naveliča neukročenosti ribe, želja po nadzoru, ki ga ima devica, pa lahko postane ovira za nasprotno stran.

Pripravljenost na kompromise rešuje odnos.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To so leta, v katerih so rojeni res posebni ljudje: spremlja jih nenavadna in močna karma!