Kako nositi čop v 2021: modni čopi, ki bodo izboljšali vaš stajling

Ženske frizure 2021

Foto: IG kathleen_hair
Zadnjič posodobljeno: :

Vas zanima, kako nositi čop v 2021? Za vas smo pobrskali za modnimi načini, kako nositi čop, ki bodo vašemu stajlingu dali piko na i!

Kolikokrat ste si v življenju lase speli v čop? Nizek čop, visok čop, neurejen čop, neobvezno, na treningu, za izpit, ko vas motijo lasje, ker nekaj počnete … Danes vam predstavljamo vam več različnih načinov, kako nositi čop v 2021, na vas pa je, da izberete tistega, ki bo najbolj ustrezal vaši obliki obraza, pa tudi vašemu splošnemu stilu. Mogoče je to zelo eleganten in visok čop z retro zavihanimi konicami, morda pa povsem neurejen čop, ki se bo prilegal vaši uporniški osebnosti! V vsakem primeru imamo spodaj nekaj primerov, kako nositi čop, nekateri pa vam bodo zagotovo ustrezali.

Kako nositi čop v 2021?

Neurejen nizek čop okrašen z lasnicami

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules)

Nizki čop je odlična izbira za romantična dekleta z bujnimi lasmi, odlično se prilega tako valovitim kot ravnim lasem. Priporočamo, da ko spete lase v nizek čop, izvlečete nekaj pramenov, ki bodo po želji padli okoli obraza in ga bodo uokvirjali, nato pa lase okrasite z lasnicami ali z elastiko “scrunchie”. Namestite lahko več lasnic različnih oblik in barv, in če ste razpoloženi popoln videz dopolnite z uhani.

Neurejen čop z volumnom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Josie Morgan (@morganhairco)

Neurejen čop je odlična pričeska za uporniška dekleta, ki vedo, kaj hočejo in ki se rade izrazijo. Čudovito je videti na za dekletih s svetlimi lasmi ali prameni, in pomembno je, da so videti neurejeno, a naravno. Pred spenjanjem čopa rahlo zmočite lase na lasišču, nato pa rahlo zmočite še sam čop, konce čopa pa lahko zlikate, da postanejo “ostrejši”. Gumico, s katero ste vezali lase, lahko prekrijete s pramenom las, ki ga boste pritrdili z lasnico.

Valovit čop

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jesus Guerrero (@jesushair)

Valovit čop je prava izbira za tiste samozavestne in elegantne rjavolaske, ki so rade v središču pozornosti, odlično pa se poda dekletom z zelo dolgimi lasmi, ki nimajo frufruja. Lase za takšen čop ne zavijajte s kodralnikom, ampak bo najbolje, da jih spletete v kite in jih tako skodrate, nato pa spnete v neurejen, visok čop.

Eleganten nizek čop z zavitimi prameni

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mane Addicts (@maneaddicts)

Elegantnega čopa ni treba popolnoma oblikovati in zalizati – čeprav je morda na prvi pogled videti tako. Lahko je lepo neurejen, to pa boste dosegli tako, da boste sredi las naredili ločnico in izvlekli nekaj pramenov okoli obraza, nato pa vse lase nežno zavili z likalnikom za lase – ne z navijalkami. Nato lase spnete v zelo nizek čop, tako da lasje prekrijejo ušesa, okoli obraza pustite dva zavita pramena in nato vse skupaj popravite z lakom za lase. Ta pričeska bo videti odlično z rdečo šminko.

Retro čop z zavitimi konicami

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kathleen (@kathleen_hair)

Če imate radi retro slog in eleganco, imamo popoln čop za vas. Pri tem čopu je ključnega pomena, da si lase zelo natančno zaližete z gelom in jih nato spnete v čop visoko na zatilju. Lase, ki so v vašem čopu, popolnoma poravnate in zgladite, na koncu pa rahlo zavihajte konice. Gumico pokrijte s pramenom las in celoten videz popravite z lakom za lase, da bo vse ostalo na svojem mestu.

Afro čop s kitkami

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lesley (@freshlengths)

Še en zanimiv način, kako lahko nosite lase, vezane v čop, je, da jih najprej spnete v drobne afro kitke, ki jih nato dvignete v visok čop. To je popoln način za vsa dekleta z gostimi in kodrastimi lasmi, ki las ne morejo tako enostavno ukrotiti. Čeprav je to idealna pričeska za poletje, jo lahko nosite tudi v hladnejših dneh. Kitk je lahko več ali manj in se lahko razlikujejo po velikosti, vse je stvar vaše domišljije.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljši parfumi, ki bodo ostali na tvoji koži skozi cel dan