fbpx

B&B hotel Maribor: nov mestno-poslovni hotel v Mariboru

Nad garažno hišo poslovnega centra Slavija je nedavno zrastel popolnoma nov mestno-poslovni hotel. Maribor je tako bogatejši za 102 novi hotelski sobi, tri nadstropja in tri zvezdice.

Poslovni hotel črne barve, narejen po meri in standardih B&B hotels, je svojim gostom danes tudi uradno odprl vrata. V novem hotelu s sodobno urbano arhitekturo, je na voljo 102 prostornih in udobnih enoposteljnih, dvoposteljnih ter triposteljnih sob, zasebno parkirišče, dobrodošli pa so tudi hišni ljubljenčki. Cena nočitve se začne pri 39 €.

Gradnja hotela se je začela v letu 2020, danes pa že z veseljem pozdravlja ponovna zasebna in poslovna potovanja. Vsak gost se lahko včlani tudi v njihov globalni lojalnostni program B&B Hotels CLUB. Program ponuja ekskluzivne popuste in druge uodnosti, ki jih lahko izkoristite v kateremkoli izmed 600 hotelov po Evropi.

Foto: booking.com

B&B hotel se nahaja v starem delu mesta in je od glavne železniške in avtobusne postaje, od reke Drave ter zgodovinskega središča oddaljen peš slabih 10 minut, zato je odličen za spoznavanje mesta ter njegove okolice. S svojo lokacijo tik ob avtocesti pa predstavlja idealno izhodišče tudi za raziskovanje ostale Slovenije. Francoska družba B&B hotels je največja in najhitreje rastoča mednarodna hotelska veriga v nizkocenovnem segmentu z več kot 650 hoteli po vsej Evropi, od tega sta dva v Sloveniji – v Ljubljani in Mariboru. Njihova zgodba sega v leto 1990, ko so začeli z vsega dvema hoteloma, leta 2012 so odprli dvestotega, leta 2017 pa so to številko podvojili. So redni prejemniki nagrad v Franciji, Nemčiji in Italiji, in sicer za svojo inovativnost ter visoko rast. B&B hoteli so izredno trajnostno naravnani, kot hotelska veriga se lahko pohvalijo z enim najmanjših ogljičnih odtisov. V svojih hotelih uporabljajo zgolj LED luči, velik poudarek pa dajejo tudi reciklaži.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!